Huawei FreeBuds 4 prinášajú adaptívne potlačenie hluku

Nový prírastok do rodiny audio produktov Huawei prináša inováciu - adaptívne prispôsobenie ušiam (AEM) spolu s technológiou aktívneho potlačenia okolitého hluku (ANC).

Najnovší model úplne bezdrôtových slúchadiel Huawei FreeBuds 4 zaujme dizajnom, funkciami aj dostupnou cenovkou. Ponúkajú vylepšenú technológiu potlačenia okolitého hluku, ktorú prvýkrát Huawei priniesol pred dvoma rokmi s Huawei FreeBuds 3 (recenzia).

Huawei FreeBuds 4 sú prvé slúchadlá so zabudovanou technológiou Adaptive Ear Matching (AEM). Inteligentnou detekciou tvaru uší dokáže určiť optimálne nastavenie potlačenia hluku individuálne pre každého používateľa. Výsledkom je podľa výrobcu pohodlné nosenie a výborné potlačenie hluku aj bez štupľovej konštrukcie. 

Základné parametre:
Rozmery slúchadla: 41 x 17 x 18 mm, hmotnosť 41 gramov, rozmery puzdra: 58 x 21, hmotnosť 38 gramov, inteligentné aktívne potlačenie hluku (ANC), reproduktor 14,3 mm, Bluetooth 5.2, batéria v slúchadle 30 mAh, batéria v puzdre 410 mAh, výdrž s deaktivovaným ANC 4 hodiny, so zapnutým ANC 2,5 hodiny, dotykové ovládanie. 

Nové slúchadlá sú vybavené duálnym mikrofónom, ktorý pomáha potlačiť šum z okolia s oveľa vyššou presnosťou. Ide vôbec o prvé kôstkové slúchadlá, ktoré používajú technológiu potlačenia hluku s dvoma mikrofónmi.

Fanúšikov basov poteší inovovaná basová trubica, ktorá špeciálne utesňuje zvukovú dutinu v slúchadlách. V porovnaní s modelom FreeBuds 3 má lepšiu vzduchotesnosť a akustický tlak, čím sa objem basovej trubice zvyšuje o 15 %. Výsledkom je zosilnený rezonančný efekt a hlbší dojem z basov.

Na jedno nabitie pri vypnutej funkcii potlačenia hluku dokážu FreeBuds 4 prehrávať hudbu štyri hodiny, spolu s dobíjaním z puzdra sa výdrž vyšplhá na 22 hodín. So zapnutým ANC sa výdrž na jedno nabitie zníži na 2,5 hodiny. Jedno 15 minútové nabitie zabezpečí až 2,5 hodiny prehrávania hudby. 

Podporujú prepojenie so zariadeniami s operačným systémom Android, iOS alebo Windows, pričom sa dajú k slúchadlám súčasne pripojiť dve akékoľvek zariadenia. Huawei FreeBuds 4 sú k dispozícii v dvoch farbách - v klasickej bielej (Ceramic White) a prémiovo pôsobiacej striebornej (Silver Frost).

Odporúčaná cena je 135 eur. Do 22. augusta môžete využiť zľavu 25 eur a získať slúchadlá za zvýhodnených 110 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu