Huawei FreeBuds 3 s aktívnym potlačením hluku prichádzajú na Slovensko

True wireless slúchadlá, ktoré sa chvália aktívnym potlačením hluku a bezdôtovým nabíjaním puzdra, prídu na slovenský trh v predvianočnom období.

Slúchadlá ponúkajú čip Kirin A1, ktorý bol špeciálne navrhnutý pre nositeľné audio zariadenia. Vďaka podpore Bluetooth 5.1 a BLE 5.1 majú zaistiť stabilné pripojenie.

Huawei FreeBuds 3 sú prvé True Wireless Stereo otvorené slúchadlá (nie štupľové), ktoré podporujú nielen redukciu šumu pri hovore, ale aj aktívne potlačenie hluku v reálnom čase. Funkciu ANC (Active Noise-Cancelling) zapnete alebo vypnete dvojitým ťuknutím na ľavé slúchadlo.

Slúchadlá prichádzajú s puzdrom, ktoré je vybavené funkciou bezdrôtového nabíjania. Novinku je možné nabíjať bezdrôtovými nabíjačkami aj smartfónmi, podporujúcimi reverzné bezdrôtové nabíjanie. Na jedno nabitie sú schopné prehrávať hudbu štyri hodiny a až 20 hodín, ak sa používajú spolu s nabíjacím puzdrom.

Huawei FreeBuds 3 sa na Slovensku začnú predávať na prelome novembra a decembra. Do ponuky ich zaradí aj O2. Odporúčaná cena je 199 eur. Kompletné informácie o harvérovej výbave slúchadiel sa dočítate v septembrovom článku

Úplne bezdrôtové slúchadlá majú vo svojom portfóliu mnohé značky. Pokiaľ nad ich kúpou rozmýšľate a nemáte prehľad o ponuke, možno vám pomôže náš starší článok Najznámejšie true wireless slúchadlá do uší (jar 2019).  Určite si prečítajte aj nedávnu recenziu kolegu Richarda, ktorý otestoval cenovo dostupný model od Xiaomi. Jeho skúsenosti sú opísané v článku Mi True Wireless Earbuds (Xiaomi AirDots) - ľudový pokrok.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu