Huawei AppGallery vám uľahčí pobyt v karanténe

Ani s HMS smartfónom sa nemusíte obávať nudy, alebo straty kontaktu s kamarátmi či rodinou. K dispozícii je aj množstvo aplikácií od slovenských vývojárov.

Svetová pandémia ochorenia Covid-19 mnohým zmenila bežný denný režim. Viac sa zdržiavame doma, namiesto osobného stretnutia s priateľmi si četujeme cez sociálne siete, nudu zaháňame hraním hier, sledovaním videí a posedenie v reštaurácii nahrádzame dovozom jedla domov. 

Pokiaľ uvažujete nad kúpou niektorého modelu smartfónu z portfólia Huawei a obávate sa nedostatku softvéru pre chýbajúci Google Play, máme pre vás pár tipov na užitočné aplikácie, ktoré vám spríjemnia toto pochmúrne obdobie a stiahnete si ich z AppGallery priamo do svojho mobilu. 

Kontakt s priateľmi a rodinou môžete udržať okrem Facebooku a Messengera, ktoré si cez vyhľadávač Petal Search stiahnete priamo z webu vývojára, aj cez Viber, slovenský Pokec a novú spriaznenú dušu možno nájdete vďaka apke Tinder.

Dlhý čas si viete skrátiť hraním hier. Na výber máte šesť kategórií, pričom nechýbajú obľúbené tituly ako Tomb Runner - Temple Raider, Zombie Hill Racing, Football Cup 2020 alebo Lords Mobile. 

V sekcii Zábava patria v AppGallery medzi najsťahovanejší softvér TikTok, Antik TV, Deezer a Filmy a seriály zadarmo - Bombuj, kde v jednej aplikácii nájdete najlepšie a najnovšie filmy online a zadarmo. Medzi najobľúbenejšími apkami nechýba ani Radio FM či SK Radio - Slovenské online rádiá.

Keď sa ozve hlad, stačí využiť niektorú z overených donáškových služieb, napríklad Menucka.sk, Wolt alebo Bistro. Klienti zdravotnej poisťovne Dôvera majú k dispozícii známu aplikáciu, cez ktorú sa v prípade zhoršenia zdravotného stavu môžu poradiť s lekárom a pozrieť si otváracie hodiny lekární v okolí. 

V AppGallery máte k dispozícii aj aplikáciu Moje ezdravie, ktorú prevádzkuje Národné centrum zdravotníckych informácií. Nájdete v nej dôležité a najmä overené informácie o zdraví, prevencii a chorobách vrátane aktualít ohľadom koronavírusu na Slovensku.

Pri dlhodobom pobyte doma by sme nemali zanedbávať ani pohyb a športovanie, aj keď možnosti máme obmedzené. V kategórii Šport a zdravie je množstvo rôznych aplikácií, ktoré vám ako váš osobný tréner odporučia vhodný cvičebný program a pomôžu udržať vašu hmotnosť na želanej úrovni. Deň môžete zakončiť relaxačnou hudbou z apky Relax Melodies, ktorá vás pripraví na pokojný spánok. 

AppGalery ponúka celkovo 18 kategórií, v ktorých nájdete množstvo užitočného softvéru pre každú príležitosť. Neustále sa rozrastá aj obsah od slovenských vývojárov. Aktuálne sa počet lokálnych aplikácií vyšplhal na takmer 150. 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu