Huawei AppGallery nie je len o aplikáciách. Nájdete tam aj darčeky

Po ťuknutí na ikonu AppGallery získate prístup nielen k množstvu softvéru z rôznych kategórií, ale aj k svojmu Huawei účtu, kde nájdete informácie o cloudovom úložisku, možnostiach nastavení a darčekoch, ktoré na vás čakajú.

Vlastný aplikačný obchod Huawei AppGallery vám poslúži na vyhľadávanie a inštaláciu softvéru, ktorým si môžete obohatiť svoje menu aplikácií. No nielen to. Na dolnej lište sa nachádza štvorica ikon: Uvádzame, Kategórie, Najlepšie a Ja. 

Práve po ťuknutí na poslednú položku získate prístup k ďalším ponukám, rôznym akciám, správam a nastaveniam svojho Huawei účtu. Každému odporúčam pri používaní Huawei smartfónu prihlásiť sa alebo si vytvoriť svoje Huawei ID. Podobne ako s konkurenčnými službami tak budete mať prístup k uloženému obsahu v cloude z mobilu aj z webového rozhrania na počítači

Po kúpe nového zariadenia sa stačí prihlásiť pod svojím účtom, povoliť synchronizáciu a do nového smartfónu sa vám prenesie vybraný zálohovaný obsah, ako sú Kontakty, Kalendár, Poznámky, údaje z Prehliadača, heslá z Wi-Fi sietí a fotografie i videá z Galérie. Súčasťou pravidelnej zálohy môžu byť hovory, SMS správy, hudba, hlasový záznamník, aplikácie aj systémové nastavenia. 

V základe máte v cloude Huawei bezplatne k dispozícii 5 GB. Dokúpiť si môžete 50 GB, 200 GB alebo aj 2 TB. Z času na čas prebieha akcia, pri ktorej môžete získať zľavu z mesačného aj ročného poplatku. Ponuku nájdete po kliknutí na Aktualizovať úložisko vo svojom účte.

V sekcii Darčeky nájdete cenovo zvýhodnený, prípadne bezplatný softvér. Napríklad hudobnú službu Deezer môžete s využitím darčekového kódu používať tri mesiace bez ďalších poplatkov. 

Ako vidno, AppGallery vám poslúži nielen na inštaláciu nového softvéru, ale ponúka oveľa viac. Preto, či už niektorý zo smartfónov Huawei využívate alebo len plánujete jeho kúpu, nezabudnite si prezrieť každú jednu položku v AppGallery. Možno objavíte zákutia, o ktorých ste doteraz netušili. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu