Huami Amazfit X - smart hodinky so zaobleným OLED displejom

Na webe indiegogo.com si môžete predobjednať inteligentné hodinky s futuristickým dizajnom, ktorý zariadeniu dodáva zaoblený farebný displej.

Hodinky Amazfit X dostali 2,07'' AMOLED displej s 92° zaoblením a 326 ppi, ktoré kopírujú vaše zápästie. Výrobca sľubuje ostrý displej s vysokým jasom 400 NIT a výbornou čitateľnosťou aj za slnečného počasia. Zakrivená je celá konštrukcia  z titánovej zliatiny. 

Nechýba im senzor merania srdcového tepu 24/7 a nasýtenia krvi kyslíkom, monitorujú spánok, ponúkajú športové režimy, zobrazujú notifikácie zo spárovaného smartfónu, a sledujú úroveň vášho stresu.

Na konštrukcii Amazfit X nenájdete jediné hardvérové tlačidlo, na ovládanie poslúži senzor citlivý na tlak umiestnený v bočnej stene. Zakrivené je nielen celé telo, ale aj batéria. Nabijete ju magnetickou kolískou a na jedno nabitie by mala vydržať sedem dní. 

Tých, čo si radi zaznamenávajú svoje aktivity na mape, poteší vstavené GPS a Glonass. Nechýba vodeodolnosť 5 ATM, takže s nimi môžete plávať v bazéne. Samozrejmosťou je úprava dizajnu pomocou nastavitelných ciferníkov. 

Pokiaľ budete rýchli, môžu byť vaše už za 154 eur. V čase písania článku bolo za túto príjemnú cenu dostupných ešte16 kusov. Pokiaľ kúpite dvoje naraz, cena za jeden kus vychádza na 145 eur. Dodávky sú naplánované na október 2020.

Zdroj: indiegogo.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy27.05.2020 - 22:37 Trvalý odkaz

toto nech mi niekto vysvetlí 🤔 "AMOLED displej s 92° zaoblením"
ze by kruhový výsek?

donnald28.05.2020 - 08:34 Trvalý odkaz

toto pisal 100% chlapik co pise aj na xiaomiphone, lebo nikto iny nepouziva v kazdom odstavci slovo "nechyba"

Celá diskusia 2 príspevky