HTC zrejme už čoskoro predstaví dva nové Vive headsety

Výrobca ohlásil udalosť Vivecon, ktorá sa bude konať za necelý týždeň. Očakáva sa na nej predstavenie dvoch headsetov pre virtuálnu realitu. Jeden by mal byť určený pre firmy a druhý pre vysokovýkonné počítače.

Spoločnosť HTC bola kedysi známa najmä výrobou smartfónov. Dnes sa jej však v tejto sfére veľmi nedarí. Naopak, stále rastie v segmente virtuálnej reality, kde zrejme už čoskoro predstaví dve veľké novinky. Malo by sa tak stať na udalosti Vivecon, ktorá je naplánovaná na 11. - 12. mája. 

Jednou z noviniek by mal byť Vive Focus 3 Business Edition. Ako už názov napovedá, malo by ísť o headset virtuálnej reality určený pre firemné, resp. pracovné použitie. Neoficiálne zdroje spomínajú dokonca aj cenovku 1 474 eur. Druhou novinkou by mal byť Vive Pro 2, teda špičková náhlavná súprava určená pre hi-endové počítače. V súvislosti s ním sa špekuluje o cene 842 eur. 

Na Vivecon láka niekoľko fotiek, ktoré sa objavili na sociálnych sieťach. Na jednej z nich bolo vidieť čierne zariadenie s kamerami smerujúcimi von. HTC ju doplnilo sloganom - Ready to work in virtual reality? Ďalšie informácie zatiaľ nie sú známe. Od noviniek nás však už delí zrejme len necelý týždeň. 

Zdroj: Protocol


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu