HTC zrejme pracuje na ďalšom smartfóne

Zdá sa, že výrobca sa znova hlási o slovo a pracuje na novom smartfóne. Rad Wildfire bol známy slabšie vybavenými modelmi. Situácia sa pravdepodobne ani teraz nezmení.

Posledné mesiace sa pre firemné problémy skloňuje najmä Huawei, ktorý s USA  stále vedie obchodnú vojnu. Pomerne väčšie, najmä existenčné problémy, riešilo však už dlho predtým HTC, ktorému sa s novými smartfónmi príliš nedarilo. 

Istý čas sa dokonca hovorilo aj o možnom ukončení výroby. Po medializácii problémov bolo okolo výrobcu dlhší čas ticho. Mlčanie prelomil až minulý mesiac, kedy bola uvedená novinka HTC U20 5G (základné info). 

Teraz sa zdá, že na ďalší smartfón z dielne HTC nebudeme musieť čakať až tak dlho. Certifikácia Google Play Console v kóde odhalila model Wildfire E2 a niekoľko parametrov. 

Mal by ponúknuť 6,2-palcový HD+ displej, čip Helio P22, 4GB RAM a 64 GB úložisko. Na internete sa objavila aj možná podoba smartfónu, ktorý má fungovať na platforme Android 10. 

Uniknuté detaily o výbave uzatvára snímač odtlačkov prstov umiestnený na zadnej strane. Ďalšie informácie zatiaľ nie sú známe. Na oznámenie od výrobcu si zrejme ešte počkáme. 

Zdroj: pricebaba.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu