Hru Star Wars Squadrons môžete získať ZADARMO

Fanúšikovia Star Wars hier majú dôvod na radosť. Aktuálne totiž môžu získať úplne zadarmo leteckú akciu Squadrons, ktorá ponúka intenzívne súboje 5 proti 5, príbehovú kampaň či možnosť hrania vo VR.

Star Wars Squadrons je letecká akcia od Electronic Arts, ktorá vyšla 1. októbra 2020. Pracovalo na nej štúdio Motive známe multiplayerovou strieľačkou Star Wars Battlefront II. U kritikov hra zabodovala, čoho dôkazom je aj skóre 79 % na známom portáli Metacritics

Squadrons ponúka pilotný zážitok z pohľadu prvej osoby, v ktorom si môžete dosýta užiť tie pravé Star Wars vesmírne boje. Tie sú k dispozícii v multiplayeri, ktorý ponúka strety 5 proti 5 hráčom. 

Pilotovať môžete rôzne druhy shítačiek X-wing či TIE fighter. Samozrejmosťou sú úpravy a prispôsobenie strojov podľa svojich predstáv. Star Wars Squadrons navyše ponúka aj príbehovú kampaň a dá sa odohrať aj v autentickom VR režime. 

Aktuálne ju môžete získať úplne zadarmo na PC cez obchod Epic Game Store. Rozdávacia akcia potrvá do 1. decembra. Ak si však Star Wars Squadrons aktivujete, vo vašej knižnici zostane už navždy. Pre porovnanie na konkurenčnej platforme Steam stojí Squadrons aktuálne 39,99 eur. 

Zdroj: Epic Games Store 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu