Horizon Forbidden West dostane české titulky a spúšťa predobjednávky

Príbeh Aloy bude pokračovať už vo februári budúceho roka. Aktuálne si hru v dvoch edíciách môžete predobjednať na PS4 a PS5. Sony navyše potvrdilo, že druhý diel dostane oficiálnu českú lokalizáciu.

Očakávaná PlayStation exkluzivita Horizon Forbidden West už niekoľkokrát ukázala svoju hrateľnosť, ktorá mnohých fanúšikov potešila. Vývojári však v zápätí sklamali oznámením, že hru čaká odklad. Pred pár dňami sme sa však dočkali finálneho dátumu vydania, ktorým je 18. február 2022. Novinka zároveň spúšťa predobjednávky na PS4 a PS5. 

Aloy sa na naše obrazovky vráti v štandardnej edícii, ktorá bude stáť 69,99 € (PS4) a 79,99 € (PS5). K dispozícii však bude aj bonusová Digital Deluxe s hrou pre obe platformy. Navyše ponúkne digitálne bonusy ako soundtrack, art book, komiks, niekoľko herných položiek a unlocky vo foto režime. 

V Horizon Forbidden West budeme sledovať pokračovanie príbehu Aloy, ktorá sa vydáva do nebezpečnej pustiny, aby odhalila tajomstvo za novou hrozbou. Krajinu totiž pustošia prírodné katastrofy, objavujú sa záhadné stroje a osud ľudstva smeruje do záhuby. Príbeh bude hrať opäť prvé husle a o to viac poteší, že Horizon Forbidden West dostane oficiálne české titulky

Zdroj: playstation.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu