Hopin Store - nákup potravín z bezpečia domova

Či už ste v karanténe povinne alebo dobrovoľne, nákup potravín alebo drogérie môžete prenechať Hopinu. Doručí vám ho až pred dvere.

Hopin spustil vynovený e-shop s potravinami a drogériou, ktorý poslúži počas druhej vlny pandémie všetkým, ktorí nechcú alebo nemôžu ísť do obchodu. Ponuka zapojených predacov je zatiaľ skromná, no celková ponuka dostatočná. 

Do Hopin Storu sa dostanete kliknutím na ikonu košíka z hlavnej obrazovky aktualizovanej aplikácie Hopin, prípadne môžete zvoliť priamu adresu www.hopinstore.sk. Nakupovanie cez počítač je pre množstvo naraz zobrazených produktov na obrazovke určite pohodlnejšie.

Daňou za pohodlie pri objednávaní a doručení cez aplikáciu alebo web je mierne vyššia cena produktov než pri bežnom nákupe priamo v predajni. Za dopravu zaplatíte od 3,50 € do 10 €. Kto ale nemá inú možnosť ako si nakúpiť, alebo nemá ochotného priateľa či suseda, zrejme rád túto službu využije. 

Pri doručení ihneď je cena za doručenie najvyššia - 10 €. V určenom časovom slote sa cena zníži na 4,50 € a 3,50 € zaplatíte pri doručení kedykoľvek počas dňa. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu