Hopin spúšťa v Košiciach nákup virtuálnych cestovných lístkov cez aplikáciu

Kúpiť si cestovný lístok v mobile už nie je problém ani pre ceste Mestskou hromadnou dopravou v Košiciach.

Aplikácia Hopin je čím ďalej tým všestrannejšia. Zabezpečíte si tu odvoz taxíkom, objednáte kuriéra pre doručenie zásielky, pozriete si aktuálnu polohu trolejbusov, autobusov či električiek (v Bratislave), a aktuálne si v Košiaich cez apku kúpite aj cestovný lístok na MHD a nemusíte tak hľadať hotovosť a automat.

Elektronický cestovný lístok je platný vo všetkých prostriedkom MHD, vrátane autobusov, trolejbusov a električiek. Zakúpiť ho môžete z nabitého kreditu v mobilnej aplikácii Hopin. 

Aktuálne si môžete nabiť kredit v hodnotách 5 €, 10 € alebo 15 €. Z kreditu si potom pred jazdou zakúpite potrebný lístok v základných tarifách - 30-minútový za 0,79 €; 60-minútový za 0,89 €; 24-hodinový za 3 €; 7-dňový za 11 €; cestovný lístok za prepravenú batožinu, bicykel či kolobežku za 0,90 €; cestovný lístok za zviera v hodnote 0,90 €. 

Virtuálny cestovný lístok máte k dispozícii v aplikácii aj s informáciou o platnosti a vyobrazeným QR kódom, ktorý v prípade potreby revízor jednoducho naskenuje. V apke nájdete aj prehľad o okolitých zastávkach v oboch smeroch i grafikonoch na základe polohy vášho smartfónu. 

Hopin si stiahneze z obchodov App Store, Google Play a Huawei AppGallery, alebo cez stránku www.hopin.sk

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu