Honor X8 na Slovensku

Portfólio produktov sa rozšírilo o ďalší cenovo dostupný smartfón s podporou Google služieb. Do 15. mája môžete novinku získať za zvýhodnenú cenu.

Honor X8 (základné info) je prvým modelom série Honor X, ktorý bol uvedený na globálny trh po osamostatnení značky a nechýbajú mu ani Google služby. Novinka sa pýši tenkým a ľahkým telom. Konštrukcia dosahuje hrúbku iba 7,5 mm, hmotnosť sa zastavila na 177 gramoch. 

Medzi kľúčové parametre patrí 6,7-palcový Full HD+ displej, 6 nm čipset Snapdragon 680, 6 GB operačná pamäť RAM rozšíriteľná o virtuálne 2 GB a 128 GB úložisko. Hlavný 64 Mpix fotoaparát doplní 5 Mpix širokouhlý fotoaparát a dva 2 Mpix snímače určené na makro zábery a rozostrovanie pozadia. Batéria so 4000 mAh kapacitou podporuje 22,5 W rýchle nabíjanie. 

Honor X8 je k dispozícii u slovenských predajcov za akciovú cenu 199 eur.  Štartovacia cena platí len do nedele 15. mája 2022. Neskôr sa zvýši na 249 eur. Dostupný je v troch farebných variantoch: Titanium Silver, Ocean Blue alebo Midnight Black. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu