Honor: Wi-Fi Router 3 a slúchadlá Choice TWS Earbuds dočasne za zníženú cenu

Router s podporou Wi-Fi 6 Plus zaujme minimalistickým dizajnom a rýchlym prenosom dát, lacné true wireless slúchadlá s technológiou potlačenie okolitého šumu.

Až do konca februára máte možnosť kúpiť router a bezdrôtové slúchadlá za nižšiu než bežne odporúčanú cenu. V prípade routeru ušetríte dvadsať eur, pri kúpe slúchadiel desať. 

Honor Router 3 ponúka zaujímavý dizajn vhodný do každého interiéru. Vďaka kombinácii Wi-Fi 6 Plus a duálnemu jadru Gigahome by mal dosahovať rýchlosť prenosu dát až 3 000 Mbps v pásme 2,4 GHz a 5 GHz. Okrem iného podporuje technológiu viacerých používateľov OFDMA pre priame prepojenia viacerých zariadení súčasne. Honor Router 3 teraz kúpite v za 49,90 eur namiesto pôvodných 69,90 eur. 

Bezdrôtové slúchadlá Honor Choice TWS Earbuds ponúkajú podľa výrobcu kvalitný zvuk s dunivými basmi bez oneskorení pri prenose. Hudbu ovládate cez dotykovú plochu na slúchadle. Prešli certifikáciou IP54, takže im neublíži pot ani jemný dážď. 

Výdrž slúchadiel je približne šesť hodín počúvania hudby. V kombinácii nabitých slúchadiel a nabitého nabíjacieho puzdra je možné prehrávať hudbu až 24 hodín. Vďaka technológii potlačenia šumu s dvomi mikrofónmi zvládnu slúchadlá efektívne zachytiť hlas a zaistiť ostrú kvalitu hovoru aj v hlučnom prostredí.

Honor Choice TWS Earbuds sú teraz v predaji za 29,90 eur namiesto pôvodných 39,90 eur.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu