Honor Watch GS Pro a MagicWatch 2 dostávajú nové funkcie

Najnovšia aktualizácia prináša na Watch GS Pro možnosť odstránenie vody, ktorá sa dostane do mikrofónu alebo reproduktora či uzamknutie obrazovky. MagicWatch 2 už zobrazujú 7-dňovú predpoveď a na vybraných ciferníkoch môžete pridať ikony obľúbených funkcií.

Aktualizáciu dostávajú dva modely inteligentných hodiniek od Honoru, nové funkcie však majú rozdielne. Honor Watch GS Pro  (základné info) teraz dokážu odstráneniť vodu, ktorá sa dostane do mikrofónu alebo reproduktora napríklad počas plávania. 

Túto funkciu nájdete v hodinkách pod názvom "Odčerpať". Spustí sa tón s vysokou frekvenciou, ktorý rozvibruje membrány reproduktora, čo pomôže z hodiniek odstrániť nežiadúcu vodu. 

Ďalšou novinkou je uzamknutia obrazovky nastavením PIN kódu. Hodinky sa automaticky uzamknú vždy, keď ich zložíte z ruky. Nálezca tak pri prípadnej strate neuvidí vaše osobné údaje a bez znalosti kódu nebude schopný hodinky resetovať, a teda ani používať.

Treťou novou funkciou je zobrazenie doručených správ aj počas monitorovania športových aktivít.  V plávajúcom okne vidíte časť správy spolu s menom odosielateľa. Po kliknutí na notifikáciu sa zobrazí celá správa. 

Obľúbené Honor MagicWatch 2 (recenzia) v 42 mm aj 46 mm veľkosti dokážu po aktualizácii zobraziť 7-dňovú predpoveď počasia. Užitočnou novinkou je možnosť pridať na úvodnú obrazovku vybraných ciferníkov ikony obľúbených funkcií. 

Dostupnosť aktualizácie vám oznámi buď mobilná aplikácie Zdravie, prípadne v nej môžete dostupnosť skontrolovať ručne v nastaveniach zariadenia. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Marián Petrík28.01.2021 - 09:20 Trvalý odkaz

už sa stalo. aj keď sú to nepotrebné funkcie. zo skúsenosti viem, že počasie na tých hodinkách je totálne nepresné.

Viktor Belák29.01.2021 - 15:46 Trvalý odkaz

Dneska som aktualizoval ale nemám tie funkcie. Aká presne verzia je aktualizácie to je.?

Celá diskusia 2 príspevky