Honor v stredu odhalí novinky. Môžete hrať o stovky cien

Novinky určené pre Českú a Slovenskú republiku budú uvedené v živom vysielaní na Facebooku Honoru. Nebude chýbať súťaž o hodnotné ceny.

Po globálnom uvedení v Pekingu a európskom odštartovaní predajov v Barcelone, sa aj českí a slovenskí fanúšikovia značky Honor dočkajú nových technologických vychytávok. 

Živé vysielanie začne v stredu 29. 4. o 17:00 na Facebooku HonorCZ/SK. Medzi novinkami prichádzajúcimi na náš trh bude patriť výkonný notebook Honor MagicBook a bezdrôtové slúchadlá MagicEarbuds s potlačením hluku. 

Výrobca počas živého prenosu Honor All-Scenario Live Show pustí do obehu zľavové kódy. Ten, kto ju bude sledovať, má šancu naozaj ušetriť. 

Prví 15 najrýchlejší sa môžu tešiť na zľavový kód na notebook MagicBook v hodnote 40 eur, ďalších 100 bude môcť využiť zľavový kód na MagicBook v hodnote 20 eur.

Nebude chýbať ani súťaž večera o Honor MagicBook v limitovanej farbe Mystic Silver (tá zatiaľ pre český a slovenský trh nebude dostupná), bezdrôtové slúchadlá Magic Earbuds a zľavový kód na MagicBook v hodnote 5 000 Kč pre český trh. 

V priebehu živého prenosu sa dozvieme aj ceny oboch produktov pre český a slovenský trh. 

Novinky, ktoré budú mať na našom trhu premiéru v stredu 29. apríla, sme si boli pozrieť vo februári v Barcelone. Podrobnosti vrátane živých fotografií sme vám priniesli v článku Honor odhalil nový rad produktov Smart Life

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu