Honor už láka na nový skladací Magic V2

Dátum uvedenia pripravovaného smartfónu so skladacím displejom je už známy, teraz výrobca láka na novinku prvým náhľadom.

Na technologickom kongrese MWC Shanghai 2023 potvrdil generálny riaditeľ spoločnosti Zhao Ming príchod ďalšej generácie smartfónu s ohybným displejom. Premiéra prebehne na domácom trhu v Pekingu 12. júla.

Honor na sociálnej sieti Weibo zverejnil informáciu s dátumom príchodu prémiového modelu Magic V2 so sloganom "od pokroku k revolúcii" a poznamenal, že novinka prinesie revolučný zážitok zo skladacej obrazovky. Honor chce byť vyzývateľom v oblasti skladacích zariadení.

Na zverejnenom obrázku vidno vedľa seba obrysy tlačidlového telefónu, starého iPhonu a pravdepodobne nového smartfónu Honor Magic V2. 

Oficiálne zdroje zatiaľ výbavu nepotvrdili, tie neoficiálne očakávajú vylepšenú obrazovku so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a vysokofrekvenčným stmievaním PWM, použitie čipset Snapdragon 8 Gen 2, prípadne Snapdragonu 8+ Gen 1 (špekuluje sa o dvoch modeloch) a kombinácii pamätí s kapacitou až 16 GB RAM a 512 GB úložiska. 

Nie je zatiaľ jasné, či novinka prinesie aspoň nejakú odolnosť voči. Kým príde k uvedeniu, pravdepodobne výrobca prezradí viac špecifikácií. 

Zdroj: weibo.com/Honor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu