Honor uviedol množstvo noviniek pre inteligentnú domácnosť

Čínsky výrobca známy zariadeniami s dostupnou cenovkou, uviedol výkonný notebook Honor MagicBook Pro, kompaktný tablet ViewPad 6, Router 3, robotický vysávač s mopom aj smart televíziu Vision X1 Series. Nechýba varná kanvica, kefka na zuby ani zvlhčovač vzduchu.

Len nedávno sa na našom trhu začal predávať elegantný notebook od Honoru a true wireless slúchadlá s technológiou Hybrid Active Noise Cancelling. Podrobnosti hľadajte v článku Notebook Honor MagicBook a slúchadlá Magic Earbuds na Slovensku.

Dnes Honor uviedol na globálny trh ďalšie produkty určené pre inteligentnú domácnosť. Séria notebookov sa rozrástla o MagicBook Pro so 16,1'' displejom. Je poháňaný desiatou generáciou procesoru Intel Core i7-10510U a vybavený grafickou kartou NVIDIA GeForce MX350. 

Honor MagicBook Pro bude dostupný za 5999 CNY (približne 779 eur) vo verzii i5/16GB/512GB SSD/MX350 a za 6999 CNY (približne 909 eur) vo verzii i7/16GB/512GB SSD/MX35. V rámci Európy bude k dispozícii najskôr v Rusku v septembri tohto roku. Neskôr sa predaj rozšíri na ďalšie trhy.

Tablet Honor ViewPad 6 ponúka výkonný čipset Kirin 985 5G, 2K displej, stereo reproduktory a podporuje Wi-Fi 6. V Európe bude dostupný od júna. Cenu zatiaľ nepoznáme. Podrobné informácie o hardvérovej výbave vám postupne prinesieme v samostatnom článku typu základné info. 

Novinkou do domácnosti je Honor Router 3. V kombinácii s čipsetom Wi-Fi 6+ a duálnym jadrom Gigahome 1,2 GHz CPU dosahuje router širšie vlnové pásmo, väčšiu rýchlosť a nižšiu spotrebu. Zaručuje rýchlosť až 3 000 Mbps v 2,4 GHz a 5 GHz pásmach. 

Podporuje technológiu viacerých používateľov OFDMA pre stabilné pripojenie viac zariadení naraz a bez nepríjemých výpadkov. Router 3 bude pre mimočínske trhy k dispozícii za 219 čínskych juanov (približne 28 eur)  od júla 2020. 

Smart televízia Honor Vision X1 Series sa pýši 8K displejom, technológiami Motion Estimate, Motion Compensation a štyrmi 10 W reproduktormi. Televízia je vybavená inteligentným asistentom, vďaka ktorému ju môžete ovládať z iných zariadení značky Honor. 

Smart TV Vision X1 Series bude dostupná vo variantoch s uhlopriečkou 65'', 55'' a 50''.  Cena začí na sume 2299 CNY (približne 298 eur) a  závisí od veľkosti uhlopriečky. 

Bezdrôtové true wireless slúchadlá TWS  Earbuds X1 sľubujú až 24-hodinovú výdrž batérie na jedno nabitie. Dostupné budú za 169 CNY (približne 22 eur) .

V inteligentnej domácnosti od značky Honor nebude chýbať vysávač Smart Vacuum Cleaner. Všestranný pomocník s technológiou mopu. Je poháňaný 350 W 100 000 rpm motorom a jeho batéria vydrží až 65 minút. Je vybavený ultrafialovým čistiacim systémom pre eliminovanie baktérií na rôznych povrchoch. Presnú cenu ani dostupnosť zatiaľ nepoznáme.

Blíži sa leto a v ponuke Honoru na ďalšiu polovicu roka nájdete aj ventilátor alebo zvlhčovač vzduchu pre lepšie zvládanie tepla a príjemnú klímu. Nechýba stolná lampa, elektrická zubná kefka či smart kanvica. 

Produkty pre inteligentné bývanie sa na mimočínskych trhoch začnú objavovať v júni, postupne budú v obchodoch pribúdať počas druhej polovice tohto roka. Všetky v článku uvedené ceny v EUR sú prepočítané dnešným kurzom NBS (1 EUR = 7,70 CNY). Konečná cena bude navýšená o DPH, clo, dovoz a iné poplatky. 
 
Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu