Honor Pad 8 na Slovensku. Prekvapí výbavou i cenou

Honor prvýkrát priniesol na slovenský trh tablet. Cenovo dostupný model ponúka veľký 12-palcový 2K displej a 6 nm čipset.

Honor Pad 8 (základné info) je cenovo dostupné a všestranné zariadenie, ktoré uspokojí potreby študentov a mladých profesionálov v oblasti produktivity a zábavy. Ponúka veľký 12-palcový 2K displej (2000 x 1200 b.), 6 nm čipset Snapdragon 680 a na Slovensku sa predáva pamäťová verzia so 128 GB úložiskom a 6 GB operačnou pamäťou RAM.

Novinke nechýba certifikát TÜV Rheinland na elimináciu modrého svetla a používanie bez blikania. To znamená, že úroveň škodlivého modrého svetla je veľmi nízka a eliminované je aj blikanie obrazovky, ktoré často spôsobuje únavu očí.

Nad Androidom 12 beží používateľská nadstavba Magic UI 6.1 s podporou Google služieb. Napriek veľkej obrazovke váži iba 520 gramov, čo oceníte pri častom prenášaní. Pri pozeraní filmov a počúvaní hudby poteší osem reproduktorov integrovaných do tenkého tela tabletu s hrúbkou necelých sedem milimetrov. Zvuk na vyššiu úroveň posúva technológia DTS:X Ultra, Honor Histen a dynamický 360° audio výstup.

Batéria s kapacitou 7250 mAh a 22,5 W nabíjaním sa postará o celodennú výdrž bez nabíjania. Podľa údajov výrobcu zvládne 14 hodín prehrávania filmov v offline režime alebo 10 hodín pri streamovaní online. 

Honor Pad 8 sa na slovenskom trhu predáva u vybraných predajcov vo farebnom prevedení Blue Hour za 319 eur

Zdroj: tlačová správa

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu