Honor odštartoval predvianočné zľavy a súťažný Adventný kalendár

Honor pre svojich zákazníkov pravidelne pripravuje rôzne akcia a súťaže, a nevynechal ani predvianočné obdobie. V zľave nájdete množstvo produktov a súťažiť o zaujímavé výhry môžete až do Štedrého dňa.

V novej akcii môžete ušetriť desiatky eur a pri zapojení do súťaže Adventný kalendár máte možnosť vyhrať lákavé ceny. Hrá sa každý deň od 1. 12. až do 24. 12. 2020. 

Nižšiu cenu než zvyčajne dostali kúsky poslednej sezóny - outdoorové hodinky Honor Watch GS Pro (základné info) za 199 eur, fitness hodinky Watch ES (recenzia) za 99 eur aj posledná novinku na trhu, smartfón Honor 10X Lite (základné info) za 219 eur, ku ktorému dostanete úplne bezdrôtové slúchadlá Choice TWS Earbuds ako darček.

V akciovej ponuke nájdete aj:
- Honor 9X Pro (249 eur)
- Honor 9X (199 eur)
- Honor 9X Lite (159 eur)
- Honor MagicWatch 2 (149 eur)
- Honor band 5 (29 eur)

Honor odštaroval adventný čas súťažou Adventný kalendár. Každý deň hráte o hodnotné ceny: notebook, smartfón, bezdrôtové slúchadlá alebo smart hodinky. 

Ako na to?
Pod denný súťažný príspevok na Instagrame @honorczsk zdieľajte hashtag #HONORAdventnykalendar, označte dvoch priateľov, ktorým by ste výhru želali, a sledujte profil @honorczsk. Možno sa práve vy stanete jedným z výhercov. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Adam Veselý08.12.2020 - 13:38 Trvalý odkaz

Už som kúpil ten 10X lite a je parádny. Už som mal od Honor 9A, takže som vedel, do čoho idem ale tento model je ešte na inej úrovni. A slúchadlá zadarmo poteší samozrejme.

Sebastian Lukač09.12.2020 - 10:55 Trvalý odkaz

Ja mám tie GS Pre .. za tú cenu sú to fakt kvalitné hodinky. Vydrží dlho, sú naozaj odolné a majú pekný športový vzhľad .. podľa mňa vyzerajú oveľa drahšie než koľko stojí.

Celá diskusia 2 príspevky