Honor odhalil nový rad produktov Smart Life

Na tlačovej konferencii v Barcelone predstavil Honor novú stratégiu IoT produktov All-Scenario 1+8+N, ktoré zahŕňajú smartfóny, notebook, smart hodinky a true wireless slúchadlá.

Nová stratégia je zameraná na portfólio inteligentných produktov, ktoré vedia navzájom spolupracovať a sú zaradené IoT domácnosti Smart Life

Do ekosystému výrobca zaradil Honor 9X Pro (základné info), Honor View 30 Pro (základné info), notebooky série MagicBook, nové vylepšenia pre inteligentné hodinky MagicWatch 2 a bezdrôtové slúchadlá Magic Earbuds.

Oba smartfóny využívajú obchod Huawei AppGallery, ktorý sa už stal jedným z troch svetovo najpoužívanjších nástrojov na stiahnutie a nákup aplikácií. 

Honor zároveň oznámil globálny štart predaja View 30 Pro, výkonného androidu s čipsetom Kirin 990 5G, ale bez Google služieb.

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe. Prvým trhom bude Rusko, cenu sme sa zatiaľ nedozvedeli.  

Nová séria notebookov Honor MagicBook so 14'' a 15'' uhlopriečkou ponúka elegantnú a ľahkú konštrukciu s dostatočným výkonom. Pýšia sa až 10-hodinovou výdržou na jedno nabitie a rýchlym 65 W nabíjaním. So smartfónmi Honor sa vedia jednoducho prepojiť, čo uľahčí napríklad prenos súborov.

Okrem dizajnu tu hrá svoju rolu aj zabezpečenie súkromia. MagicBook Series prichádza s vysúvacou kamerou, ktorá je diskrétne skrytá uprostred klávesnice. Používatelia môžu jednoducho stlačiť tlačidlo v klávesnici a kamera vyskočí. Takto je zaistený unikátny zabezpečujúci systém proti vzdialenému prístupu a sledovaniu. 

Naviac má notebook vo vypínači zabudovaný aj snímač odtlačkov prstov, ktorý zaručuje bezpečnejší, ale zároveň jednoduchý prístup do počítača bez nutnosti ručne zadávať heslo systému. 

Honor MagicBook 14/15 (256 GB) bude dostupný približne na konci marca vo Veľkej Británii, Nemecku, Francúzsku, Českej republike a ďalších krajinách za odporúčanú cenu 599 eur

Inteligentné hodinky MagicWatch 2 dostali špeciálnu dizajnovú edíciu a nové funkcie na monitorovanie zdravia - meranie nasýtenia krvi kyslíkom SpO2 a ženy poteší zaznamenávanie menštruačného cyklu Female Cycle Tracker. Nové funkcie prídu s aktualizáciou systému na konci marca. 

Séria remienkov EasyFit je navrhnutá exkluzívne pre hodinky MagicWatch 2. Dostupná bude v dvoch veľkostiach, 46 mm a 42 mm. S ôsmimi novými farebnými prevedeniami a rôznymi materiálmi remienkov. 

Medzi ďalšie uvedené novinky patria true wireless slúchadlá Honor Magic Earbuds s technológiou Hybrid Active Noise Cancelling. 

Vstavaný trojitý mikrofón sa prispôsobuje pri potláčaní akýchkoľvek zvukov a ruchov, čo zaisťuje lepší zvuk aj pri telefonovaní. Vstavný 10 mm menič zabezpečí podľa výrobcu kvalitu basov pri počúvaní hudby. 

Magic Earbuds vo farebnom prevedení Pearl White a Robin Egg Blue budú globálne dostupné od apríla 2020 za odporúčanú predajnú cenu 129 eur.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu