Honor odhalil farebné verzie a štýlový kryt pre top model Magic3

Globálne uvedenie novej série Magic3 sa blíži a výrobca postupne odhaľuje nové vlastnosti pripravovanej novinky. Ochranný kryt prezrádza umiestnenie zadných fotoaparátov do kruhu.

Predstavenie nového radu Honor Magic3 je naplánované na 12. augusta. Výrobca už v krátkom videu prezradil, že na prednej strane nájdeme dve selfie kamery, na Twitter účte sa pochváli, že v Magic3 pobeží  nový čipset Snapdragon 888 Plus a vizuál s pozvánkou na event ukazuje objektív zadného fotoaparátu. 

Na panelovej diskusii vedenej agentúrou Reuters Plus odhalil globálny prezident George Zhao dizajn očakávanej Honor Magic3 Series a prezradil, že koncept dizajnu je inšpirovaný prírodným javom tzv. magickou hodinkou. 

Honor v správe vysvetľuje, že tzv. magická hodinka alebo tiež zlatá hodinka či modrá hodinka sa traduje ako najunikátnejšia denná doba s tým najlepším prirodzeným svetlom. Zhruba 15 až 20 minút predtým, ako zapadá slnko alebo tesne po východe slnka, kedy je medzi -6 ° až -4 ° pod horizontom, je obloha nádherne temne modrá. Keď sa slnko nachádza medzi -4 ° až 6 ° nad horizontom, obloha zružovie alebo dostane ružovo-zlatistý nádych.

Práve farby magickej hodinky boli inšpiráciou pre farebné označenie pripravovaných smartfónov Honor Magic3 - Blue Hour a Golden Hour.

Do 12. augusta, ktorý je v samostatnej histórii Honoru dôležitým dátum, sa možno zo strany výrobcu dočkáme ďalších indícií, ktoré prezradia, na čo konkrétne sa môžeme tešiť. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu