Honor na Slovensku rastie. Novinky z MWC 2023 prídu aj na náš trh

V roku 2022 sa značke Honor u nás darilo, keď v porovnaní s predchádzajúcim obdobím výrazne narástol počet predaných zariadení. Novinky z MWC 2023 nájdeme počas tohto roka u viacerých predajcov vrátane mobilných operátorov.

Honor po oddelení od materskej značky Huawei, začal rapídne rásť. Pomohlo k tomu aj obnovenie spolupráce s dôležitými firmami a do smartfónov a tabletov sa na globálnom trhu vrátila podpora pre Google služby. Tým sa zvýšila konkurencieschopnosť Honoru, čo sa odrazilo v rýchlom raste predajných čísel. 

Na tohtoročnom MWC v Barcelone uviedol výrobca novinky radu Magic5 a do Európy priniesol smartfón s ohybným displejom Magic Vs. Z MWC si Honor odniesol 42 ocenení technologických médií z celého sveta, pričom v mnohých prípadoch išlo dokonca o najvyššie ocenenie "Best of MWC". 

Zaujala predovšetkým dvojica vlajkových modelov Honor Magic5 Pro a Honor Magic Vs. Smartfóny sa budú predávať aj na Slovensku. Predpredaj Magic5 Lite už odštartoval. Od 1. marca si môžu záujemcovia novinku zaobstarať za príjemnú cenu 379 eur. Ako bonus získajú slúchadlá Honor Earbuds 2 zadarmo

Dobrou správou pre používateľov je informácia o aktualizáciách systému. Modely Magic5 Pro a Magic Vs získajú tri roky aktualizácií hlavného operačného systému Android a päť rokov dodávania bezpečnostných záplat.

Honor Magic5 Pro bude k dispozícii od 2. štvrťroka roku 2023 za cenu od 1199 eur (12 GB + 512 GB), cena modelu Honor Magic Vs je stanovená na 1599 eur (12 GB + 512 GB).

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu