Honor MagicOS 7.1 s Androidom 13 príde na tieto modely smartfónov

Novú verziu operačného systému MagicOS 7.1 priniesli vlajkové modely série Magic5, no čoskoro bude aktualizácia dostupná aj pre ďalšie zariadenia.

Z predchádzajúcej generácie Magic Series čaká na update z Androidu 11 na Android 13 Honor Magic4 Lite a z Androidu 12 na novší systém aj Honor Magic4 Pro. Na aktualizáciu sa môžu tešiť aj používatelia smartfónov Honor 70, Honor 50, Honor 50 Lite, Honor X7 a Honor X8.

Používateľská nadstavba Honor MagicOS 7.1 beží nad operačným systémom Android 13. Prináša vynovené prostredie s jednoduchším párovaním, používaním a synchronizáciou zariadení pripojených v ekosystéme, od notebookov cez slúchadlá až po fitnes náramky. 

Dôraz sa kladie aj na bezpečnosť dát, a to vďaka technológii MagicGuard, ktorá zahŕňa tri vrstvy zabezpečenia súkromia - v čipe, operačnom systéme aj aplikáciách. Vylepšenie sa týka i výkonu. Napomôže tomu funkcia systému Turbo X (OS Turbo X, GPU Turbo X a Link Turbo X), ktorá umožní rýchlejšie spúšťanie aplikácií, optimalizáciu grafiky a prepojenie medzi zariadeniami. Presný plán aktualizácií výrobca zatiaľ nezverejnil, hovorí iba o blízkej dobe.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu