Honor Magic6 Lite ponúkne dlhú výdrž batérie. Výrobca prezradil detaily

Aj keď zatiaľ nebola novinka série Magic6 oficiálne uvedená na náš trh, výrobca prezradil niekoľko detailov týkajúcich sa dôležitej súčasti smartfónu – batérie.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Honor pracuje na sérii nových smartfónov, v ktorej nebude chýbať prémiový model s nadupanou výbavou zameraný na výkon a kvalitnú fotografiu, ani cenovo dostupný model určený bežným používateľom.

Honor Magic6 Lite sa objavil začiatkom decembra minulého roka na niektorých weboch výrobcu, no k oficiálnemu uvedeniu s informáciou o dostupnosti na Slovensku a cene zatiaľ neprišlo. Na to si ešte musíme nejaký čas počkať. 

Výrobca pre príchodom novinky na náš trh ale prezradil tajomstvo dlhej výdrže batérie na jedno nabitie. S Honor Magic6 Lite sa vraj zákazníci nebudú musieť obávať, že by ich zariadenie nevydržalo celý deň náročnejšieho používania. Kúzlo výdrže 5300 mAh batérie Magic6 Lite vraj spočíva v technologickom pokroku a Honor odhalil niektoré kľúčové inovácie.

Inteligentný systém správy napájania optimalizuje spotrebu energie na základe správania používateľa. Adaptívna technológia tak zaisťuje efektívne využitie energie a znižuje zbytočné vybíjanie batérie.

Svoju rolu zohrali aj moderné materiály na zvýšenie odolnosti a účinnosti batérie. Takže akumulátor zostane v dobrom stave po dlhú dobu, takže vydrží dlhšie na jedno nabitie a zároveň si zachová svoj výkon po celé roky používania. 

Dôležitá je optimalizovaná technológia nabíjania. Magic6 Lite je vybavený technológiou Honor 35 W SuperCharge, ktorá nielen že umožňuje rýchle nabíjanie, ale taktiež chráni výdrž batérie. Často prehliadaným aspektom zdravia batérie je tepelný manažment. V Magic6 Lite sú integrované pokročilé chladiace technológie, ktoré zabezpečia, že batéria a ďalšie vnútorné komponenty zostanú na optimálnej teplote aj počas intenzívneho používania. To predlžuje životnosť batérie a zvyšuje celkový výkon a bezpečnosť zariadenia.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu