Honor Magic4 Pro dostal aktualizáciu prostredia MagicOS 7.1. Príde aj na ostatné modely

Medzi jednu z najdôležitejších noviniek považuje výrobca vylepšenú spoluprácu medzi zariadeniami. Ďalšie modely smartfónov Honor, ktoré dostanú update, budú nasledovať v priebehu 2. štvrťroka.

Prémiový model Honor Magic4 Pro (recenzia), ktorý prišiel na slovenský trh pred rokom, dostáva aktualizáciu najnovšieho používateľského prostredia MagicOS 7.1 založeného na operačnom systéme Android 13. 

Prináša nové funkcie a vylepšenia prostredia, ktoré je teraz viac orientované na používateľov. Funkcia MagicRing uľahčuje zdieľanie služieb medzi zariadeniami a eliminuje bežné manuálne prepojenie. Automaticky prepája aj niekoľkých zariadení medzi sebou s možnosťou ovládania naprieč zariadeniami.

Vylepšená funkcia Honor Notes po novom podporuje rýchle vytváranie záložiek pohybom tromi prstami nadol. Novinkou je tiež anotácia PDF a synchronizácia zvuku a textu. Podporuje tiež synchronizáciu dát a spoluprácu medzi zariadeniami. Viac podrobností o novinkách v systéme sa dozviete na stránke Honoru.

Aktualizácia MagicOS 7.1 sa postupne rozšíri na celý rad smartfónov značky. V priebehu 2. štvrťroka 2023 je plánovaný update pre modely Honor 70, Honor 50, Honor 50 Lite, Honor Magic4 Lite a Magic4 Lite 5G. Modely Honor Magic5 Lite 5G, X7 a X8 sa aktualizácie dočkajú v 3. štvrťroku 2023.

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu