Honor Magic4 Lite 5G na Slovensku. Prešiel záťažovými testami, ponúka 66 W nabíjanie

Tristoeurový android, ktorému nechýbajú Google služby, si môžete kúpiť aj v slovenských obchodoch. Láka dizajnom a rýchlym 66 W nabíjaním. 50 % kapacity batérie dobijete už za 15 minút.

Honor Magic4 Lite 5G ponúka elegantný dizajn s matnou povrchovou úpravou zadnej steny. Na výber máte z troch farieb: Titanium Silver, Ocean Blue alebo Midnight Black. Novinka sa chváli 6,81'' Full HD+ displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a minimálnym rámom. Obrazovka zaberá podľa výrobcu 94 % prednej strany.

Magic4 Lite 5G je jedným z prvých telefónov na svete, ktorý využíva mobilnú platformu Snapdragon 695 5G. Dopĺňa ho 6 GB operačná pamäť RAM s funkciou Honor RAM Turbo, ktorá presúva časť pamäte flash do pamäte RAM, čím umožňuje ľahko zvýšiť kapacitu zo 6 GB na 8 GB. 

Výrobca sa pýši, že telefón prešiel extrémnymi záťažovými testami, ako je 2000-násobný tlak svetla, 24-hodinová nepretržitá soľná hmla, simulácia okolitého hluku, 800 000-násobný test kapacity dotyku, 3-ročná simulácia starnutia, teplotné cykly od -20 °C do 55 °C, opakované testy pádu na tvrdý povrch a ďalšie. 

Nad operačným systémom Android 11 beží používateľská nadstavba Magic UI 4.2. Okrem hlavného 48 Mpix fotoaparátu sa vzadu nachádza dvojica 2 Mpix snímačov určených na bokeh efekt a makro zábery. 

Lákadlom novinky je 4800 mAh batéria s rýchlym 66 W nabíjaním. Polhodina nabíjania stačí na doplnenie energie z nuly na 80 %. Do 50 % kapacity to rýchlonabíjačkou stihnete za 15 minút. Kompletné špecifikácie a živé fotografie nájdete v základnom infe

Honor Magic4 Lite 5G kúpite v slovenských obchodoch za odporúčanú cenu 299 eur.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu