Honor Magic V2 prichádza na Slovensko s atraktívnym finančným bonusom

Skladací smartfón, ktorý v sebe spája vysoký výkon, kvalitné fotoaparáty, inovatívne funkcie a luxusný dizajn, je dostupný už aj na Slovensku. Za zvýhodnenú cenu.

Globálne uvedenie smartfónu s ohybným displejom Honor Magic V2 prebehlo v Porsche Experience Center v Lipsku, kde nechýbala ani naša redakcia. Získali sme tak exkluzívny pohľad na vývoj produktu Honor Magic V2 RSR Porsche Design, ktorý kombinuje najnovšie technické inovácie značky Honor s nadčasovou eleganciou dizajnu Porsche. 

Na slovenský trh však neprichádza tento luxusný kúsok s prvkami Porsche dizajnu, ale o nič menej atraktívny skladací smartfón Honor Magic V2 (základné info). Novinku sme už v redakcii testovali, a tak vám čoskoro prinesieme aj naše dojmy a podrobnú recenziu. 

Telefón zaujme kvalitnou konštrukciou s tenkým profilom. V otvorenom stave je telefón tenký necelých päť milimetrov, zatvorená konštrukcia je hrubá iba 9,9 mm. Napriek tomu v sebe ukrýva 5000 mAh batériu. Ide o duálne kremíkovo-uhlíkové akumulátory s priemernou hrúbkou iba 2,72 mm. 

Honor Magic V2 bol vyvinutý počas dvoch rokov, pričom obsahuje viac než 210 technologických inovácií, vrátane spomínanej ultratenkej batérie, chladiaceho systému, pántu, konektora typu C, obrazovky, reproduktora a ďalších. 

Novinka sa chváli priekopníckym použitím leteckých materiálov a pántom z titánovej zliatiny vyrobeným pomocou 3D tlače. Prvýkrát použitom pri skladacích zariadeniach. Jeho odolnosť je certifikovaná spoločnosťou SGS a presahuje 400 000 zložení, nemusíte sa tak obávať poškodenia ani pri dlhoročnom používaní.

Hardvérovou výbavou môžeme Magic V2 radiť medzi prémiové zariadenia. Výkon zabezpečuje známy 4 nm čipset Snapdragon 8 Gen 2 a 16 GB operačná pamäť RAM. Spoľahnúť sa môžete na kvalitné fotoaparáty. Zadné trio tvorí hlavný 50-megapixelový, širokouhlý s rovnakým rozlíšením a 20 Mpix teleobjektív. Teleobjektív aj hlavný fotoaparát disponujú optickou stabilizáciou obrazu. 

Vonkajší 6,43-palcový aj vnútorný skladací 7,92-palcový OLED displej ponúka obnovovaciu frekvenciu 120 Hz. Vďaka inováciám zameraným na človeka podporuje HONOR Magic V2 aj špičkovú technológiu 3840Hz PWM Dimming, ktorá minimalizuje namáhanie očí a zaisťuje pohodlný zážitok zo sledovania aj pri dlhšej dobe používania.

Honoru Magic V2 nechýbajú kvalitné stereo reproduktory, infraport na ovládanie domácej techniky ani rýchle 66 W nabíjanie. K dvom nanoSIM kartám môžete pridať elektronickú eSIM. 

Novinku kúpite od 26. januára 2024 cez oficiálny e-shop honorslovensko.sk alebo v sieti predajní Nay. K dispozícií bude v čiernej a fialovej verzii. Začiatkom februára sa objaví aj v ponuke mobilných operátorov O2 a Orange. 

Odporúčaná cena je stanovená na 1999 eur, ale v ponuke všetkých predajcov bude dostupný okamžitý bonus vo výške 300 eur, a tak konečná cena Honoru Magic V2 bude 1699 eur.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu