Honor Earbuds 2 Lite - ANC za dostupnú cenu

Nové, úplne bezdrôtové slúchadlá ponúkajú tradičnú štupľovú konštrukciu, certifikáciu odolnosti IPX4 a potlačenie okolitých ruchov.

Zariadenia Honor sú obľúbené pre svoj veľmi dobrý pomer cena / výkon a inak tomu nie je ani pri najnovších true wireless slúchadlách Honor Earbuds 2 Lite. Lákajú na aktívne potlačenie okolitého hluku, nízku hmotnosť a 10-hodín prehrávania hudby na jedno nabitie.

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 38 x 24 x 21 mm, hmotnosť 5,5 g, rozmery puzdra 46 x 61 x 25 mm, hmotnosť 41 g, ANC, transparentný režim, Bluetooth 5.2, USB-C nabíjanie, batéria v slúchadle 55 mAh, batéria v puzdre 410 mAh, certifikácia IPX4. 

Každé slúchadlo je vybavené dvoma miktofónmi, ktoré v spolupráci s algoritmom neurónovej siete AI dokážu efektívne znížiť vplyv hluku vetra, inteligentne identifikovať a zachytiť ľudský hlas, takže hlasové hovory by mali byť čisté, s kvalitným zvukom.

Režim aktívneho potlačenia okolitých ruchov dopĺňa režim prepúšťania zvukov, pomenovaný "awareness mode", ktorý aktivujete stlačením tlačidla na slúchadle. Pri hraní hier na mobilnom telefóne môžete využiť herný režim s nízkou latenciou, aby ste znížili oneskorenie pri Bluetooth prenose a zaistili lepšiu synchronizáciu zvuku.

Na jedno nabitie môžete pri vypnutom ANC počúvať hudbu až desať hodín, pri dobíjaní z puzdra sa výdrž predĺži na 32 hodín. 10-minútové nabíjanie by malo zabezpečiť dostatok energie na štyri hodiny počúvania. 

Dostupnosť na slovenskom trhu zatiaľ nebola oznámená, na vybraných trhoch sa Honor Earbuds 2 Lite predávajú za 69,90 eur

Zdroj: hihonor.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu