Honor Band 7 štartuje na Slovensku predaj za atraktívnu cenu

Športový náramok od Honoru ponúka 14-dňovú výdrž na jedno nabitie, monitorovanie základných zdravotných funkcií a príjemnú cenovku.

Honor Band 7 (základné info) prichádza s 1,47-palcovým AMOLED displejom a silikónovým remienkom odolným voči nečistotám. Vďaka nízkej hmotnosti 18 gramov ho môžete bez problémov nosiť na zápästí celý deň aj v noci. Vtedy vám bude monitorovať spánok aj merať okysličenie krvi. 

Nechýba záznam srdcového tepu a stresu. Pri všetkých meraniach pomáha umelá inteligencia. Na výber máte 96 rôznych vnútorných aj externých športových režimov vrátane plávania. Z toho 11 je profesionálnych a 85 prispôsobiteľných. V reálnom čase tak môžete mať informácie o základných údajoch ako sú spálené kalórie, prejdená trasa, trvanie tréningu a podobne. 

Nechýbajú notifikácie, ovládanie hudby, funkcia nájsť telefón či diaľková spúšť fotoaparátu. Pri bežnom používaní zvládne náramok 14 dní na jedno nabitie, pri silnejšej záťaži sa výdrž skráti na približne desať dní. Batériu dobijete magnetickou kolískou. 

Honor Band 7 je v slovenských obchodoch dostupný za cenu 54,99 eur, na výber sú tri farebné verzie: Coral Pink, Meteorite Black a Emerald Green. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu