Honor 9X Pro - ideálny spoločník na hranie hier i sledovanie filmov

Spoločnosť HONOR na Slovensku nedávno predstavila nový telefón 9X PRO, ktorý je prvým zo smartfónov značky s vlastným aplikačným obchodom AppGallery. Okrem skvelého výkonu zaujme obrovskou výdržou baterky a veľkým Full HD+ displejom.

Herné zážitky bez limitov

Honor 9X Pro ponúka 6,59 palcový širokouhlý FullHD+ displej s rozlíšením 1080 x 2340 pixelov. Vďaka ultratenkým rámčekom je pomer displeja k telu neskutočných 92%, filmy alebo hry tak zaplnia celú obrazovku a zážitok z hrania či sledovania je o to väčší.

V základnej konfigurácii disponuje 6 GB RAM a interným úložiskom s veľkosťou 256 GB, ktoré však možno vložením micro-SD karty rozšíriť o 512 GB. Honor 9X Pro je vylepšený o funkciu GPU Turbo 3.0, ktorá spoločne s výkonným procesorom umožňuje telefónu zvládať aj tie najnáročnejšie hry. V telefóne potom nájdeme tzv. Liquid Cooling systém, ktorý zabezpečuje rýchly a efektívny odvod tepla. Vďaka tomu sa smartphone neprehrieva, ani keď práve hráte.

Telefón, ktorý niečo vydrží

9X Pro je vybavený batériou s kapacitou 4000 mAh, takže sa nemusíte báť, že vás nechá v štichu. Bezstarostne si užijete až 100 hodín prehrávania hudby, 10 hodín streamovania videa, 12 hodín navigovania v reálnom čase alebo 10 hodín nepretržitého hrania hier. Pre následné nabitie je k dispozícii port USB typu C. Čerešničkou na torte je nový 7nm čipset Kirin 810, vďaka ktorému je výkon 9X PRO vyšší a spotreba energie efektívnejšia.

Zachyťte všetky dôležité momenty

V telefóne nájdete všestranný 48Mpx trojitý fotoaparát, ktorý vám pomôže zachytiť vzácne okamihy bez ohľadu na prostredie. Telefón podporuje korekciu skreslenia a super širokouhlý fotoaparát ponúkne neuveriteľné 120° zorné pole. Pomocná hĺbková 2Mpx kamera vďaka technológii rozpoznávania prostredia dokáže zachytiť viacrozmerné fotografie. 16Mpx pop-up fotoaparát vám potom umožní zaobstarať si perfektné selfie. Z horného okraja telefónu sa vysunie počas sekundy, čím navyše nezaberá priestor displeja, a vy si tak môžete vychutnať naozaj ničím nerušenú zábavu.

 

Ako rýchlo stiahnuť obľúbené aplikácie do nového telefónu?

Honor 9X Pro využíva užívateľské rozhranie EMUI a Huawei Mobile Services. Najrýchlejšia cesta, ako získať obľúbené aplikácie do nového telefónu, je skopírovať si profil zo starého telefónu prostredníctvom aplikácie Phone Clone. Ďalším spôsobom je priamo aplikačný obchod AppGallery, ktorý sa každý týždeň rozširuje o nové obľúbené globálne aj lokálne aplikácie. Ak by ste nejakú aplikáciu v AppGallery nenašli, skúste obľúbený vyhľadávač aplikácií More Apps. Naviac, u nových mobilných telefónov Honor alebo Huawei je vo výbave aj aplikácia Petal Search, oficiálny Huawei nástroj pre vyhľadávanie aplikácií.

Top 3 herných aplikácií do mobilu v AppGallery

Game of Sultans

Game of Sultans je vzrušujúca nová RPG hra na simuláciu ríše, v ktorej sa môžete zoznámiť so životom sultána, kráľa Európy a Stredného východu! Každý detail bol vypracovaný tak, aby sa hráči mohli ponoriť do vzrušujúcich bojov, vojenskej stratégie, spravovania ríše aj politických intríg.

Cut the Rope: Magic

Populárna mobilná hra Cut the Rope sa dočkala ďalšieho dielu, ktorý má podnázov "Magic". Je to skvelý doplnok k čoraz populárnejším logickým hrám Cut the Rope. Úlohou každého kola je nakŕmiť roztomilú príšerku pomocou odsekávania lán, na ktorých visia dobroty. Táto hra bude určite baviť všetky vekové kategórie.

Nitro Nation: Drag and Drift

Ak ste videli film Rýchlo a zbesilo, máte celkom dobrú predstavu o tom, čo vás v tejto hre čaká. Vašou úlohou je presvišťať rovinkou rýchlejšie než protivník. Za víťazstvá, ktoré dosiahnete, dostanete finančnú odmenu, za ktorú si váš automobil postupne rôzne upravíte, teda vytuníte, aby ste mali šancu zvíťaziť aj nabudúce.

 

 

Diskusia k článku:

viperman14.08.2020 - 13:23 Trvalý odkaz

tak videa 16:9 tu obrazovku nezaplnia ..., a displej je zase malo uzky na to aby sa tam zmestil film v 21:9 :) jedine to "priblizit" :)

FIlip Hulisnký17.08.2020 - 13:10 Trvalý odkaz

Mám telefón doma už skoro mesiac a musím povedať, že na gaming super. Hry sa nekosíte a kvalita je výborná. Skúsil som, čo vydrží a fakt som hral 9 hodín a baterka držala. A čo ma teda prekvapilo najviac, tak sa ten telefón vôbec neprehrial - pre mňa hlavná výhoda.

Celá diskusia 10 príspevkov