Honor 9A prichádza na Slovensko s darčekom

Na Slovensku odštartoval predpredaj lacného dual SIM androidu s trojitým fotoaparátom a 5000 mAh batériou. Vo vybraných obchodoch vám k nemu pribalia užitočný darček - fitnes náramok Honor Band 5.

Na Slovensku odštartoval predpredaj nedávno uvedenej novinky Honor 9A. Jej výhodou je samostatný slot na pamäťové karty, vstavané FM rádio, hlasný reproduktor, silná 5000 mAh batéria a cenovka hlboko pod 200-eurovou úrovňou. 

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6,3'' HD+ displej, čipset Helio P22, 3 GB operačná pamäť RAM a 64 GB úložisko. Kompletné informácie o výbave v základnom infe.

Nad operačným systémom Android 10 beží používateľská nadstavba Magic UI 3.1. Google služby chýbajú, a tak na stiahnutie aplikácií máte k dispozícii obchod AppGallery od Huawei, alebo môžete využiť možnosti tretích strán. 

Ako darček na vás pri nákupe v Nay a Datarte čaká fitnes náramok Honor Band 5. Jeho recenziu nájdete v článku Honor Band 5 - priamy útok na Xiaomi.

Dostupný je vo farebnom prevedení Midnight Black alebo Phantom Blue za odporúčanú cenu 159 eur. Ponuka s darčekom platí len v priebehu predpredaja do 14. júla 2020.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu