Honor 50 príde aj do Európy

Koncom októbra by malo byť oficiálne uvedenie prémiového smartfónu na európsky trh. Okrem výbornej výbavy a atraktívneho dizajnu ponúkne aj Google služby.

Honor 50 (základné info) a Honor 50 Pro (základné info) boli na čínskom trhu predstavené v polovici júna. V tom čase nebola žiadna oficiálna správa o sprístupnení v ďalších krajinách, no dnes už je známy aj dátum tlačovej konferencie pre globálne uvedenie - 26. október.

Správu priniesol web GSMArena a podľa PR oddelenia výrobcu sa Honor 50 najskôr objaví vo Veľkej Británii a na trhoch Európskej únie. Neskôr bude expanzia pokračovať na ostatné trhy. Cenu a presný štart predaja však stále nepoznáme. 

Honor 50 dostal 6,57-palcový OLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, čipset Snapdragon 778 5G, 8 GB RAM, až 256 GB úložisko a 4400mAh batériu so 66 W nabíjaním. Lákadlom bude hlavný 108 Mpix fotoaparát. 

Pro verzia, ktorá sa do Európy pravdepodobne oficiálne nedostane, ponúka väčší 6,7'' displej, rovnaký procesor, pamäť aj fotoaparát, no 4000 mAh batéria podporuje až 100 W rýchle nabíjanie. 

Zdroj: gsmarena.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu