Holandské štúdio Nixxes pomôže Sony priniesť na PC viac PlayStation hier

Potešil vás príchod PlayStation hier na PC? V tom prípade máte dôvod na ďalšiu radosť, pretože portovanie exkluzivít od Sony bude pokračovať. Tento proces dostáva na starosti štúdio Nixxes, ktoré má na konte kvalitné porty veľkých značiek.

Zdá sa, že vydávanie exkluzívnych PlayStation hier na PC ani zďaleka nekončí. Príchod ďalších potvrdil generálny riaditeľ SIE Jim Ryan, v rozhovore pre známy portál Famitsu. S úsilím, ktoré vynaložili na vydávanie hier pre PC je spokojný, aj keď sa podľa jeho slov jedná len o začiatok. Okrem toho chválil aj holandské štúdio Nixxes, ktoré Sony kúpilo len nedávno, s cieľom priniesť viac svojich hier na počítače. 

Jeho vývojári predtým pracovali na PC portoch ako Tomb Raider, Marvel's Avengers a Deus Ex: Mankind Divided. Čo sa týka konkrétnych hier od Sony, zatiaľ nie je známe, ktoré z nich by sme na PC mohli očakávať. Naposledy sme boli svedkami vydania akčnej adventúry z postapokalyptického zombie sveta, o ktorej sme vás informovali v článku PlayStation exkluzivita Days Gone dostáva dátum vydania na PC.

Tento proces odštartoval ešte minulý rok, kedy Sony počítačových hráčov prekvapilo vydaním Horizon Zero Dawn. Objavilo sa tiež niekoľko špekulácií, ktoré hovoria, že najbližšie by sme sa na PC mohli dočkať God of War, Ghost of Tsushima a Bloodborne. 

Zdroj: Famitsu

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu