HMD Global predstaví nové Nokie už 6. októbra

V súvislosti s októbrovou udalosťou sa okrem pripravovaného smartfónu radu G spomína aj možnosť, že Nokia prinesie po dlhých rokoch nový tablet. Špekulácie podnecuje aj obrázok, ktorý výrobca zverejnil na svojom Twitteri.

Ak patríte k fanúšikom Nokie, mali by ste si poznačiť dátum 6. október, kedy HMD Global predstaví novinky v ich portfóliu. Na celú udalosť láka obrázkom, kde vidíme niekoľko telefónov a veľkú krabicu, ktorá by mohla byť určená pre väčšie zariadenie. 

V tejto súvislosti sa očakáva predstavenie Nokie G50 5G a Android tabletu T20. Pri novom smartfóne sa spomína čip Snapdragon 480 5G, 6,8” HD+ displej, 48 Mpix fotoaparát a 4850 mAh batéria. 

S tabletom sa spája niekoľko únikov, ktoré hovoria o 10,36” displeji, 4 GB RAM a 64 GB úložisku. Malo by tak ísť o lacné zariadenie pre menej náročných používateľov. Okrem toho vraj ponúkne Android 11 a dve verzie, jednu s podporou 4G, druhú len s Wi-Fi. Ak sa úniky potvrdia, išlo by tak o prvý tablet od Nokie po dlhých rokoch. 

Ďalšie informácie k októbrovej udalosti zatiaľ nie sú známe a aj tie zverejnené zatiaľ treba brať s rezervou. Isté je zatiaľ len to, že sa všetko podstatné dozvieme na spomínanom streame. 

Zdroj: twitter.com/NokiaMobile


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu