Hľadáme inteligentné hodinky roka 2021

Už ste hlasovali v ankete Mobil roka 2021? Zahlasujte za svojho favorita a vyhrajte niektorú z hodnotných cien. Dnes si predstavíme kategóriu Inteligentné hodinky.

Mobil roka je tu s nami už 15. rok a každoročne sú v tejto ankete vyberaní len tí najlepší z najlepších. Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie v rámci ankety Mobil roka 2021 powered by O2.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

Ocenenie inteligentné hodinky roka za minulý rok získali Apple Watch Series 6. O tom, kto vyhrá tento rok, rozhodnete vy, svojim hlasovaním. Vyberať môžete zo špičkových inteligentných hodiniek rôznych výrobcov, medzi ktorými nechýba Amazfit, Apple, Coros, Garmin, Huawei, Samsung, TicWatch či Xiaomi. 

Ochráňte svoje mobilné zariadenia vďaka ESET Mobile Security.

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete zároveň vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete za vás prispejeme sumou päť centov na dobrú vec. Hlasovať môžete do 3. marca 2022.

Hlasovaním v ankete sa automaticky zaradíte do súťaže o perfektné smart hodinky značky Samsung a Garmin,  výborné smartfóny Motorola moto g200 5G, Huawei P50 Pro a Xiaomi Redmi Note 11. Vyhrať však môžete aj čističku vzduchu Roger od Stadler Form, robotický vysávač iRobot Roomba j7+ či ochranu proti vírusom od ESETu. 

Pozrite si nominované produkty Mobil roka 2021 powered by O2 v kategórii Inteligentné hodinky:

Amazfit GTR 3 Pro

Hodinky značky Amazfit dlhodobo pútajú pozornosť výborným pomerom cena/výbava. GTR 3 Pro je najnovšia vlajková loď tohto výrobcu a za cenu 199 eur ponúka komplexnú funkčnú výbavu pre bežných aj náročnejších používateľov. Hodinky potešia presným meraním tepu a GPS, mnohými športovými režimami, celodňovým monitorovaním zdravia a funkciami, ako je Bluetooth telefonovanie, prehrávanie hudby, kalendár či to-do list. Lákadlom je aj nadpriemerná výdrž batérie. 

Apple Watch Series 7

Apple Watch sú najpredávanejšie hodinky na svete a ich 7. generácia potvrdzuje, prečo tomu tak je. Najlepšie inteligentné funkcie a prepojenie s telefónom na trhu a takisto aj špičkové športové funkcie potešia všetky skupiny používateľov. Apple Watch Series 7 ponúkajú doteraz najvyššiu odolnosť a najtenšie rámiky okolo displeja. Vo výbave majú aj rýchle nabíjanie, čo určite oceníte, nakoľko hodinky treba nabíjať prakticky každý deň.   

Coros Vertix 2

Coros Vertix 2 sú hodinky pre náročných používateľov, ktorí hľadajú odolné hodinky na turistiku či do náročného terénu. Tieto hodinky patria vo svojej kategórii medzi to najlepšie, čo sa nachádza na trhu a priamo konkurujú hodinkám Garmin Fénix. Vo výbave majú pokročilé športové funkcie s analýzou tréningového procesu, zdravotné funkcie a taktiež aj podporu máp, ktoré môžete plnohodnotne ovládať a používať priamo na displeji hodiniek.

Garmin Venu 2

Garmin Venu 2 je pre mnohých používateľov prekvapenie roka 2021. Garmin v týchto hodinkách dokázal skĺbiť ľahký dizajn, výbornú výdrž batérie, krásny AMOLED displej a pokročilé zdravotné funkcie aplikácie Garmin Connect. Výsledkom sú tak hodinky, ktoré priamo konkurujú modelom, ako sú Apple Watch či Samsung Galaxy Watch4, avšak lákajú lepšou výdržou a lepšími zdravotnými a športovými funkciami. Poteší aj platenie cez Garmin Pay či podpora offline režimov v službách Spotify a Deezer.

Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3 sú nádherné hodinky, ktoré lákajú najmä dizajnom. Pôsobia prémiovým dojmom a pokiaľ hľadáte hodinky s dôrazom na ich krásu a eleganciu spracovania, určite si pozrite kovové verzie hodiniek Watch GT 3 vo väčšej aj menšej verzii. Hodinky okrem špičkového dizajnu potešia aj presným meraním tepu a GPS, pokročilými bežeckými funkciami či Bluetooth telefonovaním, prehrávaním hudby a dlhou výdržou na jedno nabitie.

Samsung Galaxy Watch4 Classic

Samsung dokázal oživiť platformu Wear OS a potvrdil, že aj používatelia Android telefónov môžu mať hodinky, ktoré ponúkajú podobný zážitok ako kombinácia iPhone + Apple Watch. Galaxy Watch4 sú dostupné v dvoch veľkostiach a v dvoch dizajnoch, ktoré sú zamerané na používateľov, ktorí často športujú, resp. hľadajú štýlové hodinky. Galaxy Watch4 podporujú aj bezkontaktné platby a prehrávanie hudby cez rôzne hudobné aplikácie aj s podporou offline režimu. Hodinky dostali začiatkom roka 2022 veľkú aktualizáciu, ktorá výrazne zlepšuje športové funkcie hodiniek.         

TicWatch Pro 3 Ultra

TicWatch Pro 3 Ultra sú Wear OS hodinky s najlepšou výdržou na trhu. Je to dané tým, že kombinujú dva displeje. Tradičný AMOLED displej, ktorý sa využíva na ovládanie systému Wear OS, dopĺňa čiernobiely FSTN displej, ktorý je neustále zapnutý a zobrazuje aktuálny čas či kľúčové informácie o cvičení. Výsledkom tejto kombinácie je výdrž až 3 dni v režime inteligentných hodiniek, resp. až 45 dní v základnom režime. Hodinky takisto ponúkajú výbavu mierne pokročilých zdravotných a športových funkcií a v priebehu roka 2022 dostanú aktualizáciu na Wear OS 3.

Xiaomi Mi Watch

Hodinky Xiaomi Mi Watch lákajú atraktívnou cenou a pomerom cena/výbava. Ide o základné inteligentné hodinky s dôrazom na monitorovanie zdravia a športovania. Hodinky potešia aj ľahkým dizajnom s hmotnosťou iba 32 gramov a výdržou až 16 dní. Dobrú čitateľnosť zabezpečuje 1,39-palcový AMOLED displej. Xiaomi Mi Watch ponúkajú aj GPS čip, odolnosť voči vode a 117 športových režimov. 

Pomoc najslabším

Hlasovať v ankete Mobil roka 2021 powered by O2 sa oplatí. Za každý hlas pošleme, rovnako ako minulý rok, peknému banskobystrickému projektu Neónka päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu