Hľadáme Bluetooth slúchadlá roka 2019

Aj tento rok hľadáme tie najlepšie telefóny a zariadenia z mobilného sveta za uplynulý rok. Predstavili sme už aplikácie, rozumné mobily a gadgety. Dnes budeme pokračovať kategóriou Bluetooth slúchadlá roka

Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie.

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete navyše pošlete päť centov na dobrú vec.

V ankete Mobil roka powered by O2 hľadáme nielen najlepšie telefóny, ale aj príslušenstvo v podobe Bluetooth slúchadiel, reproduktorov, inteligentných hodiniek, gadgetov a tiež najlepšiu aplikáciu roka.

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro ponúkajú funkciu aktívneho potláčania hluku (ANC), odolnosť voči potu a vode (IPX4). Režim Transparency umožní prepúšťať vonkajšie zvuky a počuť okolie aj s nasadenými štupľami. V slúchadlách sa nachádza čip H1, vďaka ktorému je možné aktivovať Siri hlasom. O prenos zvuku sa stará Bluetooth 5.0. Výdrž slúchadiel je 4,5 hodiny pri aktívnom ANC. S dobíjaním v puzdre sa výdrž na jedno nabitie vyšplhá na 24 hodín.

BOSE Noise Cancelling Headphones 700

BOSE Noise Cancelling Headphones 700 má osem mikrofónov, šesť z nich eliminuje hluk (ANC), dva z nich v kombinácii so zvyšnými dvoma mikrofónmi slúžia na kvalitné zachytenie hlasu používateľa. ANC má celkovo 11 úrovní od úplnej transparentnosti, až k najvyššej, ktorá zaručí úplné ticho. Režim konverzácie umožňuje získať prehľad čo sa deje okolo a zapojiť sa do rozhovoru. Slúchadlá majú USB-C nabíjací port, výdrž batérie je 20 hodín.

Huawei FreeBuds 3

Huawei FreeBuds 3 sú osadené 14 mm meničmi, majú procesor Kirin A1 s podporou Bluetooth 5.1. Ani tomuto modelu nechýba funkcia aktívneho potláčania hluku. Výdrž slúchadiel je 4 hodiny. Ďalších 20 hodín získajú dobitím z puzdra, ktoré sa dá nabíjať bezdrôtovo, alebo cez USB-C port.

JBL Reflect Flow

Športové slúchadlá JBL Reflect Flow ponúkajú certifikát IPX7, ktorý ich chráni pred vodou a potom. O kvalitný zvuk sa starajú 5,8 mm meniče. Reflect Flow sú vybavené technológiami TalkThru a AmbientAware, ktoré umožnia prepúšťať okolité hluky, takže sú vhodné aj pre bežcov, cyklistov alebo pre športovcov v posilňovni. Na jedno nabitie vydržia 10 hodín, ďalších 20 získajú dobíjaním v puzdre.

Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds sa dokážu spárovať so zariadeniami od Androidu 7.1.1 automaticky po otvorení nabíjacieho obalu a appky SmartThings. Funkcia Enhanced Ambient Sound slúži na čiastočné prepúšťanie okolitého hluku, aby používateľ nestratil prehľad o dianí v jeho okolí pri počúvaní hudby resp. telefonovaní. Na jedno nabitie vydržia 6 hodín, puzdro (s podporou bezdrôtového aj reverzného nabíjania) im dodá ďalších 7 hodín.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless

Sennheiser MOMENTUM True Wireless majú 7 mm dynamické meniče s Bluetooth 5.0, podporu AAC kodeku a Qualcomm aptXTM kompatibility. Appka Smart Control poskytuje jednoduché ovládanie z Androidu a iOS, funkcia inteligentného dizajnu umožní aktivovanie Google Asistenta a Siri jedným klepnutím na pravé slúchadlo. Krytie IPX odolá striekajúcej vode, na jedno nabitie vydržia 4 hodiny, ďalších 8 hodín získajú dobitím v puzdre.

Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3 ponúkajú ANC a podporu hlasových asistentov Alexa a Google. S pomocou Sense Engine si dokážete v aplikácii nastaviť prepúšťanie okolitého hluku, aby ste nestratili kontakt s okolím, napríklad ak sa pohybujete po rušnej ceste. Technológia Digital Sound Enhancement Engine HX sa stará o prvotriedny zvuk 6 mm meničov. Výdrž slúchadiel je 6 hodín, ďalších 18 hodín sa získa dobíjaním v puzdre.

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds sú odolné voči potu a vode (IPX4), ponúkajú Bluetooth 5.0, o kvalitný zvuk sa starajú 7,3 mm meniče. Dotykové tlačidlo dokáže vyvolať hlasového asistenta zo smartfónu a ovládať prehrávanie. Výdrž na jedno nabitie je 4 hodiny, v puzdre sa dajú nabiť ešte dvakrát.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk. Každý, kto sa do hlasovania zapojí, bude zaradený do súťaže o 10 atraktívnych cien. Navyše každým hlasom prispejete na dobrú vec.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu