Hľadáme Bluetooth reproduktor roka 2020

Už ste hlasovali v ankete Mobil roka 2020? Hlasovaním zároveň môžete vyhrať skvelé ceny a podporiť dobrú vec. Dnes predstavíme nominácie v kategórii Inteligentné hodinky roka 2020.

Aj v tomto ročníku sme do kategórie Bluetooth reproduktor roka vybrali len tých najlepších.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie v rámci ankety Mobil roka 2020 powered by O2.

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete zároveň vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete navyše organizátor za vás prispeje sumou päť centov na dobrú vec. Hlasovať môžete do 21. februára 2021.

Hlasovaním v ankete sa automaticky zaradíte do súťaže o perfektný tablet Lenovo Yoga Smart Tab od O2 či výborné smartfóny Motorola moto G9 power a Xiaomi Mi 10T Lite 5G. Vyhrať však môžete aj párty reproduktor JBL Xtreme 3, robotický vysávač iRobot Roomba Combo či ochranu proti vírusom od ESETu.

Bang & Olufsen Beolit 20

Unikátny dizajn, ktorý sa osvedčí, kdekoľvek ho položíte. Reprodukcia sa šíri do priestoru všetkými smermi, takže nezáleží na tom, ako ho v priestore umiestnite. Využíva zvukový systém True360. Ponúka bezdrôtové nabíjanie, kodek AAC a na jedno nabitie vydrží hrať až 8 hodín.

Harman Kardon Aura Studio 3

Unikátny dizajn, ktorý očarí každého. Aura Studio 3 poskytuje ten najlepší zážitok z 360° zvuku. Silný basový zvuk sa rozplynie po miestnosti a vy si vychutnáte netradičný zážitok. Pozrite sa dovnútra reproduktora, ako vyzerá zvuk. S vnútorným osvetlením je večerný zážitok ešte krajší. Bluetooth reproduktor, ktorý si návšteva určite všimne.

IKEA Symfonisk

Nočná lampa alebo reproduktor. IKEA na to ide inak a ponúka reproduktor v nábytkovom dizajne. Koncept, na ktorý si nikto iný netrúfol. Rozsvieťte aj vy svoj zvuk prostredníctvom tohto doplnku. Dostanete ovládanie cez aplikáciu, pripojenie cez Wi-Fi a kompatibilitu s mnohými hudobnými službami. Chcete viac zvuku? Spárujte dve lampy do seba a získate stereo systém.

JBL Xtreme 3

Extrémny zvuk s extrémnou odolnosťou. Reproduktor, ktorý si dáte do obývačky, telocvične alebo ku bazénu. Prežije všetko, od prachu až po ponorenie do vody. Podeľte sa s hudbou a pripojte si dva smartfóny zároveň. S funkciou PartyBoost spojíte dva reproduktory zároveň.

Marshall Emberton

Hudobná legenda v dizajne jej vlastnom. Kompaktný reproduktor so schopnosťou šíriť zvuk do celého priestoru naraz. Technológia 360° zvuku funguje, nech už reproduktor umiestnite kdekoľvek. Na ovládanie používa špeciálny smerový kĺb, čo mu dáva nový rozmer ovládania hudby. A k tomu všetkému ešte prežije pád do vody.

Sony SRS-XB43

Super silný zvuk z malého tela. Vychutnajte si dynamický Extra Bass zvuk a vstavaný 2-pásmový systém reproduktorov. Nezľakne sa ani ponorenia do vody. Tú správnu párty rozprúdite aj vďaka stroboskopickým efektov a pokročilému svetelnému systému prispôsobiteľnému cez aplikáciu. Výdrž batérie je až 24 hodín.

Ultimate Ears Hyperboom

Silný kaliber na vašu párty. Dynamický zvuk a extrémne basy z neho robia ideálny reproduktor, keď potrebujete silný zvuk. S adaptívnym ekvalizérom ho vyladíte na rockovú scénu aj klavírny sprievod. Ideálny nielen na oslavy, ale aj ako hlavný zvukový systém do vašej obývačky.

Xiaomi Mi AI Speaker

Multimediálny reproduktor s digitálnym asistentom od Googlu. Univerzálna vec do domácnosti na reprodukciu silného zvuku. To všetko pri kompaktných rozmeroch. Podporuje hlasové ovládanie aj technológiu Chromecast.

Pomoc najslabším

Hlasovať v ankete Mobil roka 2020 powered by O2 sa oplatí. Za každý hlas pošleme, rovnako ako minulý rok, peknému banskobystrickému projektu Neónka päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.

 

 

Diskusia k článku:

johan11.02.2021 - 16:23 Trvalý odkaz

V kategorii bluetooth reprak je Symfonisk, ktory bluetooth vobec nema. Dokonca ani ziadne kablove pripojenie. V podstate len wifi rozhranie ktore naviac funguje len so Sonos aplikaciou.

Lenka Ivančíková12.02.2021 - 08:31 Trvalý odkaz

In reply to by johan

V podstate mas pravdu, jemu by sa hodil nazov bezdrotovy reproduktor. Ale chapem, preco ho porota zaradila do tejto kategorie medzi Bluetooth reproduktory. :-)

johan12.02.2021 - 16:48 Trvalý odkaz

In reply to by Lenka Ivančíková

Kvoli podobnej ankete som si zadovazil tento repro a az doma som zistil, ze nedodporuje BT ani kabel, co v dnesnej dobe povazujem za samozrejmost.
Aj v Ikea mi vraveli ze viac ako polovica ludi vrati tento repro a po opakovanych staznostiach pridali zvyraznany popis, ze nepodporuje BT.
V podstate nepouzitelny reprak pre bezneho uzivatela pokial nechce streamovat hudbu len cez Sonos apku a preto povazujem podobne ankety a recenzie s chybnym popisom za zavadzajuce a niekedy ako v tomto pripade sposobia uzivatelom neprijemnosti.

Celá diskusia 3 príspevky