Hľadáme aplikáciu roka 2022

Už ste hlasovali v ankete Mobil roka 2022 powered by O2? Môžete to rýchlo napraviť a zároveň vyhrať hodnotné ceny. Dnes si predstavíme kategóriu Aplikácia roka. Nezabudnite, hlasovať môžete len do 24. februára 2023, potom anketa končí.

Mobil roka je tu s nami už 16. rok a každoročne sú v tejto ankete vyberaní len tí najlepší z najlepších. Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie v rámci ankety Mobil roka 2022 powered by O2.

Vlani túto kategóriu vyhrala aplikácia bezpečnostnej firmy ESET, zopakuje svoje víťazstvo aj tento rok? Konkurentov má dosť, a to z rôznych oblastí. Nechýba náučná či banková aplikácia, o vašu priazeň sa uchádza i softvér na spravovanie smart domácnosti, ale aj apka štátnej správy.

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete zároveň vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete navyše pošlete päť centov na dobrú vec. Hlasovať môžete už iba do 24. februára 2023.

Hlasovaním v ankete sa automaticky zaradíte do súťaže o bestseller Samsung Galaxy A53 5G, TWS slúchadlá Xiaomi Buds 3, špičkovú Motorolu Edge 30 Ultra, inteligentný zvlhčovač vzduchu Stadler Form KARL, robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo j7+ či ochranu proti vírusom od ESETu

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

Pozrite si nominované produkty Mobil roka 2022 powered by O2 v kategórii Aplikácia:

Airalo

Službu oceníte pri cestovaní do zahraničia, ak máte zariadenie s podporou eSIM. Podľa vývojárov viete so službou Airalo ušetriť až 10-násobok romaingových poplatkov za mobilné dáta. Ak si kúpite niektorú z predplatených eSIM taríf, môžete ju využívať vo viac než 190 krajinách a regiónoch po celom svete.

ČSOB SmartBanking

Aplikácia ČSOB SmartBanking je primárne určená pre klientov ČSOB, s aktívnou službou elektronického bankovníctva. Máte tu prehľad o svojich financiách, pohyboch na účte, môžete si tu vybaviť úver na čokoľvek, požiadať o hypotéku či investovanie. Posledná aktualizácia umožňuje aj zakúpenie parkovacieho lístka v Bratislave.

ESET Mobile Security

S aplikáciou slovenskej firmy máte svoje dáta v bezpečí. Či už sťahujete súbory, nakupujete online alebo riešite platby cez internet banking. Nemusíte sa obávať vírusov a ochráni vás pred ransomvérom, advérom, phishingom a iným typom malvéru. Využívať môžete bezplatnú alebo prémiovú verziu, je len na vás, ako veľmi si ceníte svoje súkromie. No aj verzia bez akýchkoľvek poplatkov veľmi dobre poslúži na základnú ochranu. 

iRobot Home

Cez smartfón či tablet môžete ovládať robotické vysávače a mopy iRobot, vytvárať rozvrhy či nastaviť automatizácie tak, aby sa vo vašej domácnosti upratovalo vtedy, keď práve nie ste doma. Viete tu spravovať inteligentnú mapu, pridávať bezpečné zóny aj upratovacie plochy. Správca zariadení vás upozorní na potrebnú výmenu súčiastok, filtrov a nastavujete si predvoľby upratovania.  

Mi Home

Aplikácia s podrobnými nastaveniami vrátane automatizácií poslúži na správu a komunikáciu inteligentných zariadení v domácnosti, ktoré môžete ovládať na diaľku, nech ste kdekoľvek. Všetky smart zariadenia značky Xiaomi máte na jednom mieste. Šikovný widget na domácej obrazovke uľahčí ovládanie vybraných produktov. 

O2 aplikácia

Vďaka mobilnej aplikácii máte svoju aktuálnu spotrebu pod kontrolou. Vidíte počet prevolaných minút, odoslaných správ a spotrebovaný objem dát. Viete tu uhradiť faktúru, aktivovať si rôzne služby a doplnkové balíky. Nájdete tu aj Extra výhody, ktoré vám dokážu pri nákupoch ušetriť peniaze.

PlantNet

S aplikáciou PlantNet nezostane pre vás žiadna rastlina, krík alebo strom záhadou. Pomocou nasnímanej fotografie listu, kvetu či celej rastliny dokážete identifikovať konkrétny druh. Získate tu potrebné informácie, môžete si pozrieť snímky z databázy a nechať sa navigovať na externé webové stránky s dodatočnými informáciami, napríklad na Wikipédii.

Slovensko v mobile

Oficiálna aplikácia Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR zjednoduší a urýchli komunikáciu so štátom. Bez nutnosti používať čítačku a občiansky preukaz s čipom. Zatiaľ slúži iba na prihlásenie na portál verejnej správy pomocou vygenerovaného mobilného kľúča a nájdete tu prehľad o dôležitých daňových dátumoch. V budúcnosti by sa funkcie mali rozšíriť. 

Pomoc najslabším

Hlasovať v ankete Mobil roka 2021 powered by O2 sa oplatí. Každým hlasom v ankete za vás prispejeme sumou päť centov na dobrú vec a peknému banskobystrickému projektu Neónka pošleme päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu