Hľadáme aplikáciu roka 2021

Už ste hlasovali v ankete Mobil roka 2021 powered by O2? Môžete to rýchlo napraviť a zároveň vyhrať hodnotné ceny. Dnes si predstavíme kategóriu Aplikácia roka 2021. Nezabudnite, hlasovať môžete len do 3. marca 2022, potom anketa končí.

Mobil roka je tu s nami už 15. rok a každoročne sú v tejto ankete vyberaní len tí najlepší z najlepších. Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie v rámci ankety Mobil roka 2021 powered by O2.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

O tom, kto vyhrá tento rok, rozhodnete vy, svojim hlasovaním. Vyberať môžete z kvalitných smartfónov rôznych výrobcov, medzi ktorými nechýba Xiaomi, OnePlus, Motorola, Huawei, Samsung, Sony ani Google. Aj MOBILY ROKA chráni ESET Mobile Security.

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete zároveň vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete navyše za vás pošleme päť centov na dobrú vec. Nezabudnite, hlasovať môžete len do 3. marca 2022 23:59. Potom anketa končí a už sa nebudete môcť zapojiť do žrebovania o výborné ceny. 

Hlasovaním v ankete sa automaticky zaradíte do súťaže o perfektné smart hodinky značky Samsung a Garmin,  výborné smartfóny Motorola moto g200 5G, Huawei P50 Pro a Xiaomi Redmi Note 11. Vyhrať však môžete aj čističku vzduchu Roger od Stadler Form, robotický vysávač iRobot Roomba j7+ či ochranu proti vírusom od ESETu. 

Pozrite si nominované aplikácie Mobil roka 2021 powered by O2 v kategórii Aplikácia:

ESET Mobile Security

S aplikáciou slovenskej firmy máte svoje dáta v bezpečí. Či už sťahujete súbory, nakupujete online alebo riešite platby cez internet banking. Nemusíte sa obávať vírusov a ochráni vás pred ransomvérom, advérom, phishingom a iným typom malvéru.

Využívať môžete bezplatnú alebo prémiovú verziu, je len na vás, ako veľmi si ceníte svoje súkromie. No aj verzia bez akýchkoľvek poplatkov veľmi dobre poslúži na základnú ochranu. 

Garmin Connect

Výborná aplikácia s meraním fyzických aktivít a zdravotných funkcií. Podrobne zobrazí namerané údaje, ktoré môžete zdieľať s priateľmi. Nechýbajú týždenné, mesačné a ročné štatistiky o zdraví, história nameraných hodnôt ani podrobné analýzy. 

Vďaka funkcii Garmin Coach môžete mať k dispozícii tréningy prispôsobené vašim schopnostiam, nájdete tu tipy na cvičenie, užitočné články a videá.

iRobot Home

S aplikáciou iRobot HOME máte čistotu vašej domácnosti pod kontrolou. Cez smartfón či tablet môžete ovládať robotické vysávače a mopy iRobot, vytvárať rozvrhy či nastaviť automatizácie tak, aby sa vo vašej domácnosti upratovalo vtedy, keď práve nie ste doma. 

Vďaka podrobným mapám môžete upratovanie lepšie organizovať. Aplikácia iRobot HOME vám navyše umožní rozšíriť ich schopnosti aj o hlasové ovládanie, takže vám na spustenie vysávania či mopovania postačí aj hlasový povel.

Mi Home

Aplikácia s podrobnými nastaveniami vrátane automatizácií poslúži na správu a komunikáciu inteligentných zariadení v domácnosti, ktoré môžete ovládať na diaľku, nech ste kdekoľvek. Všetky smart zariadenia značky Xiaomi máte pod kontrolou. 

V reálnom čase získate informácie z pripojených produktov, pričom k nim môžu mať cez svoje mobily prístup ostatní členovia domácnosti. 

Packeta

Zásielkovňa sa premenovala a s ňou aj mobilná aplikácia. Poslúži pri odosielaní balíkov aj sledovaní objednaných zásielok nielen z internetových obchodov. So službou Medzi Nami pošlete zásielku v priebehu chvíľky na iné výdajné miesto alebo až k dverám príjemcu. Bez čakania v dlhých radoch na pošte. 

V aolikácii vidíte históriu doručených aj odoslaných zásielok a nechýba interaktívna mapa výdajných miest. Samozrejmosťou sú push notifikácie. 

Revolut

Služba umožňuje posielanie peňazí aj platenie kartou v zahraničí, a to bez ďalších poplatkov. Môžete si nabiť účet v eurách a tie následne konvertovať podľa potreby do ďalších 30 mien. Nastaviť si môžete limity výdavkov a pri platení online máte k dispozícii virtuálnu kartu. 

Nechýba nákup, predaj a platenie v kryptomenách. S prémiovým účtom získate vyššie limity, zdravotné poistenie v cene a ďalšie doplnkové funkcie.

Tier

Zdieľané elektrické kolobežky sa stali súčasťou niektorých slovenských miest a zákazníci si ich obľúbili ako rýchly prepravný prostriedok po meste aj ako alternatívu k HMD. V aplikácii si na mape vyhľadáte voľnú kolobežku, oskenujete QR kód a môžte si užívať jazdu. 

Tier kolobežky sa od konkurencie líšia konštrukčnými aj bezpečnostnými prvkami. Sú vybavené väčším predným kolesom, širšou nášľapnou plochou, dvojitými bubnovými brzdami či dvojitým odpružením. 

Voyo

Voyo ponúka vyše 2 000 filmov a seriálov, ktoré si môžete pustiť kedykoľvek a kdekoľvek. Stačí vám internetové pripojenie. Niektoré obľúbené TV programy navyše môžete vidieť skôr, než sú odvysielané v televízii. 

Nájdete tu množstvo titulov v HD kvalite a k rozpozeranému videu sa môžete neskôr vrátiť. Športových fanúšikov potešia prenosy naživo aj zo záznamu. Obľúbené programy a filmy môžete sledovať v mobile, tablete, na smart TV aj v počítačoch. 

Pomoc najslabším

Hlasovať v ankete Mobil roka 2021 powered by O2 sa oplatí. Za každý hlas pošleme, rovnako ako minulý rok, peknému banskobystrickému projektu Neónka päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu