Herná služba Stadia dostupná už aj na Slovensku

Google sprístupňuje cloudovú hernú platformu Stadia v ďalších ôsmich európskych krajín, vrátane Slovenska.

Herná streamovacia služba Stadia je bezplatne dostupná pre každého, kto má vytvorený účet na Gmaili. Stačí sa zaregistrovať na stadia.com a môžete sa pustiť do hrania bezplatných titulov ako Destiny 2 či Super Bomberman R Online. Ďalšie hry si môžete v bezplatnom účte neskôr zakúpiť. 

Po registrácii máte na jeden mesiac prístup aj k prémiovej predplatenej službe Stadia Pro zadarmo. Pokiaľ budete mať záujem v Pro verzii pokračovať, mesačný poplatok je 9,99 eur. V cene máte množstvo hier, ktoré môžete zaradiť do svojej knižnice Stadia bez ďalších poplatkov. Každý mesiac sú pridávané nové hry. 

Vybrané hry zostávajú vo vašej knižnici po celú dobu trvania vášho predplatného Stadia Pro. Svoj platený účet môžete kedykoľvek zrušiť. Kompletný zoznam vyše 100 hier dostupných prostredníctvom platformy Stadia nájdete na: Stadia.com/games.

Hrať môžete na telefónoch, tabletoch, notebookoch alebo stolových počítačoch. Pri mobilných zariadeniach sa vyžaduje operačný systém Android, pri notebookoch a PC hráte v prehliadači Chrome. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu