Herná služba Apple Arcade príde 19. septembra

Prinesie stovku kvalitných titulov, na ktorých pracujú známe mená herného priemyslu. Mesačné predplatné pokryje celú rodinu v maximálnom počte šesť členov. Hry si potom môžete prenášať na všetky vaše Apple zariadenia.

Apple včera na svojej udalosti okrem nových iPhonov povedal viac aj o pripravovaných službách. Dozvedeli sme sa napríklad, že Apple TV+ odštartuje v novembri s cenou 4,99 € mesačne.

Firma už dlhší čas pracuje aj na vlastnom hernom predplatnom, o ktorom sme vás informovali v článku Apple Arcade - stovka hier za jedno mesačné predplatné. Vychádza z tvrdení, že z AppStoru sa stala obrovská herná platforma. 

Platené hry často oproti bezplatným aplikáciám ťahajú za kratší koniec a vyriešiť by to malo práve cenovo výhodné predplatné. Sprístupní vyše stovku, podľa Applu prelomových, hier. Arcade bude dostupné 19. septembra s jedným typom predplatného za 4.99 eur mesačne. Po zaplatení získate prístup ku knižnici exkluzívnych titulov. 

Plusom je, že jedno predplatné pokryje celú vašu rodinu (max. šesť členov) a obsah si môžete prenášať z iPhonu na iPad, Mac či Apple TV. Môžete hrať čokoľvek bez ďalších in-game poplatkov a reklám, dokonca aj v offline režime. 

Apple na prípravu oslovil známe mená herného priemyslu, ako napríklad Konami. Hráčov sa tak bude snažiť osloviť kvalitným obsahom. 

Zdroj: Apple


 

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne13.09.2019 - 10:01 Trvalý odkaz

Toto je skvela sprava. Ak to bude fungovat aj na apple tv tak to bude super

Celá diskusia 1 príspevok