HBO Max si na telefónoch Huawei a starších zariadeniach Honor už nepustíte

Streamovacia platforma sa rozhodla pre rázny krok a odrezala od svojich služieb majiteľov smartfónov značiek Huawei a Honor. Dôvod je neznámy. Podľa aktuálnych informácií sa apka na smartfóny Honor zatiaľ dá nainštalovať. Uvidíme dokedy. 

Web živé.sk upozornil, že služba HBO Max už nie je na zariadeniach čínskeho výrobcu Huawei a Honor dostupná. A to ani na modeloch, v ktorých bežia Google služby. Firma zrušila podporu bez bližšieho vysvetlenia. 

Pri pokuse stiahnuť si aplikáciu HBO Max do smartfónu Huawei sa na displeji objaví hlásenie, že zariadenie nie je kompatibilné s touto verziou. Podľa webu živé.sk môže apka HBO Max zatiaľ fungovať v staršej, neaktualizovanej verzii. No pravdepodobne len dočasne. 

Na webe HBO už pribudla informácia o zmene prístupu k zariadeniam Huawei. V časti Podporované zariadenia je oznam: Telefóny a tablety Huawei už nie sú podporované.

Doplnené: Podľa aktuálnych informácií spoločnosti Honor sa apka na novšie modely smartfónov Honor dá nainštalovať. Zrejme nie je funkčná iba na zariadeniach, v ktorých nebežia Google služby. 

Zdroj: zive.sk, hbomax.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu