HBO Max odštartuje na Slovensku 8. marca

Presný dátum spustenia obľúbenej streamovacej služby je už potvrdený. Nový alebo existujúci predplatiteľ získa 33 % zľavu z mesačného poplatku.

Informácie, ktoré sme priniesli o príchode HBO Max na Slovensko v polovici januára, sa mierne zmenili. Pôvodný dátum spustenia 22. február sa zmenil na 8. marca 2022. Potvrdila to firma na slovenskej mutácii webovej stránky hbomax.com/sk. Pri tejto príležitosti ponúka akciovú cenu ma mesačný poplatok za využívanie služby. Každý nový alebo existujúci predplatiteľ môže sledovať filmy a seriály so zľavou 33 %. Namiesto 6,99 eur tak zaplatí 4,66 eur mesačne

Zľava vo výške 33 % platí počas celého trvania predplatného a vzťahuje sa na mesačný poplatok, ktorý sa môže postupom času zmeniť. Ak sa teda v budúcnosti poplatok zvýši, predplatiteľ, ktorý využije túto ponuku do 31. 3. 2022, získa podľa údajov na stránke 33 % zľavu navždy. 

Zákazníci, ktorí využívajú službu HBO Go, budú mať existujúci účet automaticky prevedený na HBO Max v deň spustenia služby. Aplikácia HBO Go bude znefunkčnená a používatelia dostanú výzvu na stiahnutie novej apky HBO Max. Vybrané tituly si budete môcť pozrieť aj v 4K kvalite, podporované je vytvorenie piatich diváckych profilov a súbežné prehrávanie na troch zariadeniach. 

Zdroj: hbomax.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu