Halo Infinite oznamuje dátum vydania, špeciálnu Xbox konzolu a požiadavky na PC

Značka Halo oslavuje 20. výročie, ktoré doplní nielen nová hra, ale aj špeciálne vydanie konzoly Xbox Series X a ovládača Elite Series 2. K tomu pridáva Microsoft dátum vydania Halo Infinite a požiadavky na PC verziu.

Značka Halo tento rok oslavuje svoje 20. výročie, ktoré jej vydavateľ Microsoft podporí nielen vydaním nového dielu, ale aj špeciálnou konzolou. Všetky novinky predstavil na tohtoročnom Gamescome. 

V prvom rade sme videli nový trailer na očakávané Halo Infinite, ktoré zároveň konečne dostalo dátum vydania. Novinka príde 8. decembra na PC (Microsoft Store, Steam), Xbox One a Xbox Series X/S. Zároveň však bude dostupná aj v Game Passe.

Očakávanie vydanie legendárnej série však doplní aj špeciálny hardvér. Konkrétne pôjde o limitovanú edíciu konzoly Xbox Series X – Halo Infinite. Fanúšikov hry poteší upraveným dizajnom v štýle Halo, ktorý doplnia aj špeciálne zvuky pri vypnutí a zapnutí konzoly. Limitka je tmavo kovová s prvkami vo farbách irídiového zlata a jej polovicu zdobí hviezdna obloha. Po funkčnej stránke však zostáva rovnaká ako klasický Xbox Series X. Špeciálnu ponuku dopĺňa aj limitovaný ovládač Elite Series 2

Bude sa dať kúpiť aj samostatne a jeho cena je stanovená na 199,99 eur. Od svojich kolegov sa však nebude líšiť iba dizajnom v štýle Master Chiefa, ale ponúkne aj funkčné vylepšenia. Patria medzi ne pákové palcové ovládače s nastaviteľným tlakom, ktoré vám umožnia ešte presnejšie mierenie. 

Okrem toho má kompletne pogumované rukoväte, výdrž batérie do 40 hodín a precíznejšie zámky spúští. Bude dodávaný s puzdrom, vymeniteľnými komponentmi, nabíjacím dokom a USB-C káblom. 

Poslednou novinkou z vesmíru Halo Infinite sú požiadavky na PC, ktoré Microsoft zverejnil v posledných hodinách. 

Minimálne požiadavky:

Operačný systém: Windows 10 x64, procesor: AMD FX-8370 alebo Intel i5-4440 pamäť: 8 GB RAM, grafická karta: AMD RX 570 alebo Nvidia GTX 1050 Ti, DirectX: Verzia 12, úložisko: 50 GB voľného miesta

Odporúčané požiadavky:

Operačný systém: Windows 10 x64, procesor: AMD Ryzen 7 3700X alebo Intel i7-9700k pamäť: 16 GB RAM, grafická karta: Radeon RX 5700 XT alebo Nvidia RTX 2070, DirectX: Verzia 12, úložisko: 50 GB voľného miesta 

Zdroj: halowaypoint.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu