GTA III, Vice City a San Andreas zrejme prídu ako remastre už koncom roka

Čoraz viac únikov spomína GTA Trilogy, ktoré by malo priniesť kolekciu starších dielov série Grand Theft Auto v novej remastrovanej podobe. Údajne majú byť postavené na Unreal Engine a potešiť hráčov na všetkých platformách vrátane mobilov.

V posledných dňoch sa na internete objavuje čoraz viac únikov, ktoré sa týkajú kolekcie s názvom Grand Theft Auto Trilogy. Má ísť o kompletne remastrovanú trojicu hier GTA III, Vice City a San Andreas. Tieto správy ešte viac podnecujú fakt, že Take Two v posledných dňoch zasiahlo do módov na PC, z ktorých mnohé zrušilo. Očakáva sa, že týmto krokom chce hráčov pripraviť na vydanie svojej vynovenej kolekcie. 

Úniky zachádzajú ešte ďalej a hovoria aj o konkrétnom dátume vydania. GTA Trilogy by na naše obrazovky malo doraziť na prelome jesene a zimy. Očakáva sa aj multiplatformové vydanie, vrátane Switchu a dokonca aj mobilov. Čo sa týka konkrétnych detailov, remastre sú údajne vyvíjané na Unreal Engine a majú priniesť akúsi zatiaľ nešpecifikovanú kombináciu novej a starej grafiky. Samotná hrateľnosť by mala zostať viac-menej nezmenená. 

Ďalšie úniky naznačujú, že GTA Trilogy by malo byť len začiatkom a Take Two chystá aj ďalšie remastre svojich starších hier. Spomína sa najmä Red Dead Redemption a mnohí fanúšikovia volajú po Max Payne trilógii. Všetky informácie ale treba brať s rezervou, pretože samotný vydavateľ ohľadom tejto témy zatiaľ mlčí. Ak by sa však potvrdilo vydanie v okne jeseň/zima, na oficiálne oznámenie už nebudeme čakať dlho. 

Zdroj: wccftech.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu