Gran Turismo 7 ponúka pohľad na ukážku tuningu

Posledný diel série s názvom GT Sport na pokročilé úpravy vozidiel tak trochu zabudol. Tuning sa však vracia s prichádzajúcim Gran Turismom 7. Prvý pohľad prináša nové video.

Známy pretekársky simulátor patrí bez pochýb k najočakávanejším PlayStation hrám. Už vieme, že vyjde 4. marca budúceho roka. Zatiaľ predstavil výročnú edíciu a má spustené predobjednávky, ku ktorým môžete získať zaujímavé bonusy. Skrátiť čas do vydania sa v týchto dňoch snaží aj oficiálny YouTube kanál GRAN TURISMO TV, ktorý zverejňuje videá zo zákulisia vývoja.

Zhruba minútové príspevky tak ponúkajú pohľady na rôzne funkcie hry, Ten aktuálny je obzvlášť zaujímavý, pretože ukazuje tuning vozidiel, ktorý sa vracia po dlhej dobe. Posledný dil série s názvom GT Sport totiž podobné úpravy vozidiel nemal a hráči sa tak znova môžu tešiť na pokročilé vylepšenia. 

Tentokrát s doteraz najlepšou vizuálnou stránkou, akú kedy séria mala. Tá je samozrejme podmienená PS5 verziou hry. Gran Turismo 7 sa prezentuje ako reálny jazdný simulátor bez akýkoľvek kompromisov. 

Jeho vydanie je naplánované exkluzívne na PS4 (69,99 eur) a PS5 (79,99 eur). V našich končinách ponúkne aj české titulky. 

Zdroj: YouTube

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu