Gran Turismo 7 otvára predobjednávky. Ponúka bonusy a výročnú edíciu

Fanúšikovia jazdného simulátora si na svoje prídu 4. marca 2022. Do tej doby si môžu Gran Turismo predobjednať a získať niekoľko digitálnych bonusov.

Polyphony Digital oznamujú spustenie predobjednávok ich očakávaného pretekárskeho simulátora Gran Turismo 7. S tým sú spojené aj bonusy pre tých, ktorí si hru kúpia ešte pred jej vydaním. Podľa očakávaní pôjde hlavne o digitálne in-game položky, medzi ktorými však nebudú chýbať ani autá. 

Predobjednávkové bonusy budú tiež súčasťou Launch edície hry, ktorá dostane Toyotu Castrol TOM’S Supra, Mazdu RX-VISION GT3 Concept (Stealth), Porsche 917K Living Legend a 100-tisíc kreditov v hernej mene. 

Značka Gran Turismo navyše tento rok oslavuje aj svoje 25. výročie. Výsledkom je Digital Deluxe edícia hry, ktorá stojí 99,99 eur. Za tie dostanete verziu hry pre PS4 aj pre PS5, 1,5-milióna herných kreditov, špeciálnu edíciu Toyoty GR Yaris, 30 PSN avatarov a oficiálny soundtrack.  

Gran Turismo 7 sa prezentuje ako skutočný jazdný simulátor bez kompromisov. Vychádza 4. marca 2022 na PS4 za 69,99 eur a na PS5 za 79,99 eur.

Zdroj: playstation.com 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu