Google začal dodávať nové Pixely 4 v krabičke s cereáliami

Sympatické balenie dokonca dopĺňa aj menší sáčok s cereáliami. Pravdepodobne ho dostanú iba tí, ktorí si Pixel 4 predobjednali medzi prvými.

Čerstvá várka noviniek Pixel 4 (základné info) a PIxel 4 XL (základné info) už opustila sklady a dorazila k prvým majiteľom. Distribúcia začala v Kanade a Austrálii, pričom pokračuje v USA a Taiwane. 

U nás novinky bohužiaľ znova nebudú dostupné, no dovozu zo zahraničia vám nič nebráni. Jeden z prvých majiteľov a používateľov siete Reddit sa podelil o fotku balenia, ktoré vyzerá prinajmenšom kuriózne. 

Pixel 4 dostal v balení, ktoré pripomína krabičku od cereálií. Google do nej dokonca cereáliej pridal ako darček. Zrejme sa však nejedná o finálne balenie. Pravdepodobne ide len o kreatívnu krabičku pre tých, ktorí si nový Pixel objednali medzi prvými. Niektorí komenutjúci na sieti Reddit hovorili aj o balení v štýle pizze Dominos. 

Ide o milú snahu Googlu odlíšiť sa od konkurencie. Prečo však využil paralelu s jedlom, nie je známe. Už skôr totiž upustil od jedálnych označení nových operačných systémov Android. Po novom budú označené iba číslom. Rozhodnutie prišlo v snahe jednotnej a jednoduchšej komunikácie na viacerých trhoch. Téme sme sa venovali v článku Zabudnite na Q, nový systém od Googlu sa bude volať Android 10

Zdroj: Reddit


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu