Google Play Pass dostupný už aj na Slovensku

Herné predplatné k nám prichádza po roku od svojho ohlásenia. Ponúkne prístup k stovkám aplikácií a hier bez reklám či dodatočných nákupov. To všetko za jeden mesačný alebo ročný poplatok.

Play Pass - konkurent Apple Arcade od Googlu bol ohlásený zhruba pred rokom. Služba je určená hráčom, pre ktorých je prijateľnejšie platiť paušálny poplatok za možnosť hrať viacero herných titulov, než si hry jednotlivo kupovať. Play Pass u nás pri štarte nebol dostupný až do dnešných dní, kedy rozširuje svoju ponuku do 24 krajín, medzi ktorými nechýba ani Slovensko.

Herné predplatné u nás stojí 4,99 eur mesačne. K dispozícii je aj možnosť ročného predplatného za 29,99 eur. Ponuka momentálne zahŕňa stovky hier a aplikácií bez reklám či dodatočných nákupov, ku ktorým na mesačnej báze pribúdajú nové. Súčasťou je aj možnosť rodinného predplatného, ktoré umožňuje zdieľať prístup až s piatimi členmi rodiny. 

Google Play Pass je kompatibilný s mobilmi a tabletmi s Androidom 4.4 alebo novším. Podmienkou je samozrejme Google účet, ktorý nesmie byť spárovaný napríklad s rodičom alebo s firmou. 


Zdroj: Google

Diskusia k článku:

Začať diskusiu