Google Pixel 6 bude uvedený 19. októbra

Október bude rušný mesiac. premiéru bude mať viacero nových smartfónov a medzi tie najočakávanejšie novinky patrí aj ďalšia generácie telefónov Pixel.

Google vo svojom obchode potvrdil dátum premiéry telefónov Pixel 6 a Pixel 6 Pro. Oficiálne uvedenie prebehne 19. októbra. Poznáme už dizajn, ktorý odhalil sám Google, ale aj základné parametre, ktoré kolujú internetom už dávnejšie. Viac podrobností sme priniesli v článku Unikli hlavné špecifikácie Google Pixel 6 a 6 Pro.

Výrobca sa netají, že novinky prídu s úplne novým čipom Tensor navrhnutým spoločnosťou Google, ktorý bude vyrobený na mieru pre tohtoročné Pixely. Jeho výhody vraj uvidíme na výkonoch fotoaparátov, rozpoznávaní reči, hlasových poveloch, prekladoch a ďalších funkciách.  

Obidva modely budú na výber v troch farebných variantoch, Pro verziu odlíšite od základného modelu podľa väčšieho priestoru nad lištou s fotoaparátmi. Pixel 6 Pro dostane tri zadné fotoaparáty vrátane teleobjektívu so 4-násobným optickým priblížením, Pixel 6 bude bez teleobjektívu. 

Zdroj: store.google.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu